Erdoğan'ın Telgrafı Hayatını Kararttı! - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Telgrafı Hayatını Kararttı!

Müdire hanıma mobbing

16.11.2014 09:38  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telgraf aldı diye Paralel Yapı'nın fişlediği huzurevi müdiresi Ebru Usta'ya, bahçe yeşillendirmesi için dahi dava açılmış.

Edirne ve Tekirdağ'da Paralel Yapı'nın, Tayyip Erdoğan düğününe telgraf yolladığı diye hedef yaptığı Çorlu Huzurevi Müdiresi Emine Ebru Baydak Usta'ya uyguladığı mobbingin detayları netleşiyor. Paralel Yapı'ya mensup Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Usta'nın görevden alınması için akla hayale gelmeyen yöntemlere başvurdu. Devletin verdiği 22 takdir belgesini yırttı.

'BİZ DAHA GÜÇLÜYÜZ'

Ebru Usta bu esnada Darama'nın, il başkanlığını yaptığı kurumunun bulunduğu binadaki yangın sensörlerinin içine kamera koyduğunu tespit etti. Savcılık araştırdı. İl müdürü devlet kurumuna gizli kamera koymaktan 15 ay hapis cezası aldı. Bunun üzerine Usta'ya tamir ettirdiği bozuk tuvalet için "lüks" olmuş gerekçesiyle dava açıldı. Ardından, huzurevi bahçesindeki yeşillendirme çalışması için "Çimene boşuna masraf yaptığı, kamuyu zarara uğrattığı" gerekçesiyle ikinci bir dava daha açıldı.

SABAH'a konuşan müdirenin eşi Kadir Usta, "Sayın Erdoğan'ın telgrafından sonra, nikaha katılan bütün memurlar Gülen'e yakın müfettişler tarafından sorgulandı. Sorguladıkları kişilere Başbakan'ın telgrafı okundu mu diye sormuşlar. Hatta 'Siz onun Başbakan olduğuna bakmayın. Biz daha güçlüyüz' demişler" dedi. Kadir Usta, Paralel Yapı'nın eşine hayatını nasıl zehrettiğini de anlattı.

Eşinin, Çorlu'daki huzurevi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanıştığını ve düğün davetiyesi verdiğini söyledi. Usta şunları anlattı: "Nikahımız 26 Mayıs 2012'de Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde yapıldı. O dönem Başbakan olan Erdoğan kutlama için bir telgraf gönderdi. İşte o telgraftan sonra eşim ile ilgili davalar peş peşe açılmaya başlandı. Eşim, benim üzerime kayıtlı telefon numarasını kullanıyordu. Mülkiye müfettişleri aradı. 'Hukuk dışı olarak telefonunuzun dinlendiğini tespit ettik' dediler. Biz de İstanbul Emniyeti ve savcılığa, paralel çetenin yaptığı hukuk dışı telefon dinlemeleri konusunda şikâyetçi olduk."

CEMAAT ABİSİ GELENE KADAR DİNLEMİŞLER

Kadir Usta, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama'nın göreve gelir gelmez Paralel Yapılanma uygulamaya başladığını da belirterek, "Eşim Ebru'yu huzurevi müdireliği görevinden alıp, cemaatin abisi olarak adlandırılan birini onun yerine müdür yapana kadar yasa dışı dinlemelerini sürdürmüşler. Eşime yaptıkları mobbing yaklaşık 2 yıl sürdü. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan adına mağduriyet yaşadıysam bundan ancak onur duyarım" diye konuştu.

Sabah

Erdoğan\'ın Telgrafı Hayatını Kararttı!
Kaynak: AHaber.com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Telgrafı Hayatını Kararttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement