Erdoğan Mahallelileriyle Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Mahallelileriyle Sohbet Etti

Erdoğan Mahallelileriyle Sohbet Etti

Başbakan Erdoğan, çalışmalarını anlattı tamamlayıp evine giderken bir grup mahallelinin kendisine el salladığını görünce bir süre sohbet etti.

02.07.2014 01:06  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını tamamlayıp evine giderken bir grup mahallelinin kendisine el salladığını görünce aracından inerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Başbakan Erdoğan, çalışmalarını tamamladıktan sonra resmi konuttan evine doğru giderken AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı önünde kendisine el sallayan vatandaşları görmesi üzerine aracını durdurdu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine "hayırlı olsun" temennisinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Daha sonra aracına binen Başbakan Erdoğan konvoyla evine doğru hareket etti. Başbakan Erdoğan'ı evinin önünde ellerinde Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı logosu ve fotoğrafı bulunan vatandaşlar karşıladı. Aracından eşi Emine Erdoğan ile inen Başbakan Erdoğan, burada da komşularıyla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, hayırlı olsun" dileğiyle "Keçiören sizinle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratta bulundu.

Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla sohbetin ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte evine geçti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan Mahallelileriyle Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement