"Erdoğan" Sevgisini Şiire Döktü - Son Dakika
Güncel

"Erdoğan" Sevgisini Şiire Döktü

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı şiir sosyal medyada ilgi gören Yozgatlı Eyüp Özer, "İftira atıyorlar. Bırakın da çalışsınlar" dedi.

16.05.2015 10:18  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgatlı 67 yaşındaki Eyüp Özer'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı şiir, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Merkeze bağlı Tükmen köyünde yaşayan Eyüp Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Gözüne dizine dursun" adlı şiirini geçen yıl yazdığını belirterek, Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye yaptığı hizmetleri şiire döktüğünü söyledi. Geçen yıl bir ortamda okuduğu şiirin, cep telefonuyla kayıt yapanlar tarafından internete konulduğunu belirten Özer, şiirin son dönemde yoğun ilgi görmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Erdoğan'ın ülkeye faydalı ve yararlı olduğunu, memlekete güzel işler yaptığını ifade eden Özer, "Biz partiden, hükümetten hizmet isteriz. Yozgat'ın 3 bakanı var. Onların da söyleyecek sözleri vardır, bunu onlara sormak lazım" dedi. Ülkenin dört bir yanına yapılacak hizmetlerin, birileri tarafından engellenmeye çalışıldığını savunan Özer, şöyle devam etti, " İstanbul'da havaalanı yapacak, yaptırmıyorlar. Köprü yapacak, yaptırmıyorlar. Tren yolu yapacak, tellerini kesiyorlar. Bu memleket bizim. Yozgat'ta Iraklılara 'Neden buraya geldiniz' diyorum. 'Kaleşnikofla geliyorlar, mesken bizim çıkın diyorlar, biz de çıkıyoruz' diyorlar. Oradaki insanları darmadağın etmişler. Bizim başımıza böyle bir olay gelse bizi kimse kabul etmez. Biz Türk milletiyiz. Komşumuz açken biz tok olamayız. Bizde bu anlayış var, onun için biz bunları kabul ettik. Onun için memleketimize sahip çıkmamız lazım. Kimse kusura bakmasın." Milletin artık bol keseden vaatlere inanmadığını dile getiren Özer, "Yok şunu yapacağım, yok bunu yapacağım' diye milleti kandırmasınlar. Artık köylü uyumuyor, uyusa bile tavşan gibi gözleri açık uyuyor. Kusura bakmasınlar, kimseyi kandıramazlar" diye konuştu.

Özer, hükümetin çiftçiye her türlü desteği verdiğine işaret ederek "Fiğ ekiyoruz destek veriyor, mısır ekiyoruz destek veriyor, hayvan besliyoruz hibe para veriyor, yaşlı annemize babamıza bakıyoruz para veriyor. Hırsızlıkla suçluyorlar. Emin olun hırsızın parası olmaz. İftira atıyorlar. Bırakın da çalışsınlar. Bir gemi batarsa içindekilerinin hepsi batar. Onun için bu memleket batarsa herkes batar" ifadelerini kullandı. Söz konusu şiiri yazarken hiçbir beklenti içinde olmadığını vurgulayan Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim kesinlikle bir beklentim yok. Oğlumu işe alsın, kızımın tayinini yapsın gibi bir beklentim yok. Bu yazdığım şiiri ve söylediklerimi de para karşılığında yapmadım. Ben sadece Allah rızası için, bildiklerimi yazdım, bildiklerimi söyledim. Kırsal kalkınmaya gidin, yeter ki bir iş yapın, yüzde 50 hibe veriyor. Tüm çiftçilere yüzde 50 hibe ile traktör verdi. Gözümüzü hükümete dikmişiz hep istiyoruz. Bir türlü gözümüz doymuyor" dedi.

Eyüp Özer'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı şiirin bir bölümü şöyle, "Güzel Türkiye'ye bir güneş doğdu Görmedim diyenin gözüne dizine dursun Bütün karanlığı bir anda boğdu Yalandır diyenlerin gözüne dizine dursun Kendinden korkanlar bir emir verdi Bir şiir yüzünden hapse girdi Tüm dünyaya kendisini sevdirdi Yalandır diyenlerin gözüne dizine dursun Kendi Türkiye'ye başbakan oldu Bütün mağdurların yüzleri güldü Boşalmış bankalar parayla dolduİnkar edenlerin gözüne dizine dursun İlaç kuyruk hasta canından bıktı Hasta rehineler kalmadı çıktı Eğitimde sağlıkta tabular yıktı İnkar edenlerin gözüne dizine dursun Binlerce proje temeli attıKilometrelerce duble yol yaptı Bütün şoförlerin çilesi bittiYalandır diyenlerin gözüne dizine dursun Örtü serbest oldu herkes hür oldu İnananlar kardeş oldu bir olduİnanmayana da geniş dünya dar oldu Hainlik yapanların gözüne dizine dursun Erdoğan Davos'ta dedi one minute Cihana gelememiş böyle bir yiğit IMF'ye dedi buradan defol gitYalan diyenlerin gözüne dizine dursun Köylünün çiftçinin haline gördüTeşvik verdi çalışmayı önerdiYüzde elli hibe ile traktör verdiİnkar edenlerin gözüne dizinedursun Fakirin fukaranın elinden tuttuBankadan borçlarını ödedi emekli ettiKira parasına ev verdi çileler bitti Yalandır diyenin gözüne dursun Okyanus ötesinden emir geldi bir araDirektif verildi tüm savcılaraHemen başladılar iftiralaraHainlik yapanların gözüne dizine dursun İşte Avrupa iflas etmiş batıyorNeredeyse komşularımız adaları satıyorTürkiye dimdik ayakta köprüler, barajlar, havaalanları yapıyorİnkar edenlerin gözüne dizine dursun Tayyip Erdoğan'dır bu yiğidin adıKendisini memlekete adadıElin Yosifleri anladı da bizim Yusuflar anlamadıHainlik yapanların gözüne dizine dursun Tayyip bey depremzedelere şöyle bir baktıAmir verdi yardımlar sel gibi aktıVan'ı komple yıktı yeniden yaptıNankörlük edenlerin gözüne dizine dursun"

"Erdoğan" Sevgisini Şiire Döktü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Erdoğan' Sevgisini Şiire Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement