Erdoğan, Şike Sürecinden Sonra İlk Kez Aziz Yıldırım'la Görüştü - Son Dakika
Spor

Erdoğan, Şike Sürecinden Sonra İlk Kez Aziz Yıldırım'la Görüştü

Erdoğan, Şike Sürecinden Sonra İlk Kez Aziz Yıldırım\'la Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe kafilesinin uğradığı silahlı saldırının akabinde 4 yıl sonra ilk kez Başkan Aziz Yıldırım'la görüştü.

09.04.2015 00:58  Güncelleme: 01:02

Resmi temasları kapsamında Tahran'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dönüş yolcuğunda gazetecilere Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olayın bizzat takipçisi olacağını ve Trabzon Valisi, Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanı başta olmak üzere tüm yetkililerle ilk dakikadan itibaren temasa geçtiğini kaydeden Erdoğan, "Bu saldırı en kısa sürede aydınlatılacak" dedi.

4 YIL SONRA AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜ

Şike davasından sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelmeyen Erdoğan, sarı-lacivertli ekibin yaşadığı saldırı sonrası 4 yıl üzerine ilk kez Aziz Yıldırım'la görüştü.

"İSMAİL KARTAL VE EMRE BELÖZOĞLU'NU ARADIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan olayın olduğu anda Aziz Yıldırım'ı arayıp, geçmiş olsun dileklerini iletip üzüntüsünü dile getirdiğini söyledi. Daha sonra Teknik Direktör İsmail Kartal ve takım kaptanı Emre Belözoğlu ile de telefon görüşmeleri yaptığını belirten Erdoğan, gelişmeleri çok yakından takip ettiğini belirtti.

"İSMAİL KARTAL FUTBOLCULARA MORAL VERMEYE ÇALIŞTI"

Futbolcuların o gece eve gönderilmediği bilgisini veren Erdoğan, İsmail Kartal'ın kısa bir antrenman yaptırıp takımı Samandıra'da tuttuğunu söyledi. Daha sonra futbolcuların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan Kartal'ın psikolojik açıdan takıma moral vermeye çalıştığını ifade etti.

"ERTELEME KARARINA DESTEK VERDİM"

Ligleri erteleme kararına kendisinin de destek verdiğini ifade eden Erdoğan, "Çünkü psikolojik olarak bir yıkım var. Bütün lig, kupayla beraber bir hafta tatil edilirse isabet olur dedim. Kulüpler Birliği ve TFF'nin kararları da o doğrultudaydı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erdoğan, Şike Sürecinden Sonra İlk Kez Aziz Yıldırım'la Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • akprt: allah askına cumhurbaskanım yeter artık karısma şu futbola bızlerle ulkenle ılgılen bırılerı yuzunden 1 1 65m2 ev 800-900 lıra olmus maasın hepsını kıraya verıyoruz bızlerle ılgılen MILYON DOLAR kazanan kısılerle degıl bızlerle lutfen 5 1 Yanıtla
  • ÖMER: ALLAH BU ÜLKEDE HDP/PKK FAŞİST IRKCILARINA FIRSAT VERMESİN. ADIYAMANDA ÜLKÜCÜLER YÜRÜYÜŞ YAPIYOR BİR GRUP HDP/PKK CIKMIŞ CAMDAN BİNALARININ ORADA APO DİYE BAĞIRIYOR ÜLKÜCÜLER ORAYA YÖNELİNCE HEPSİ KORKUDAN İÇERİ GİRİYOR BUNLAR HER ZAMAN HERYERDE PROVAKASYON PEŞİNDE AMA SABREDİN MHP GELDİĞİNDE O ERMENİ APOYUDA SİZLERİDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN NEDEMEK OLDUĞUNU GÖSTERECEK. 5 0 Yanıtla
  • gaffur: Bilendir tayyiy isbasinda orayi bir guzel karistir memlekte karistirmadigin yer kalmasin 4 0 Yanıtla
  • ts: Bize evleriniz trabzon 1 2 Yanıtla
  • Ekrem İnci: Bu ülkede siz suçu örterseniz ve ya bir suçu suç olmaktan çıkararsanız (şike gibi) pislik akmaya devam edecektir. Temiz hava hayal olacaktır. 2 1 Yanıtla
  • oğuz: bir gece de yasa bile çıkardı bu hükümet. . . . . kimin için ne için doğruluk içinmi ? unutmadık. . . . yakışan işlerle anılmak lazım. . . . 1 1 Yanıtla
  • CccccC: Tam adamıyla görüşmüş birinide aramış Ayı ağlamasın 2 0 Yanıtla
  • gençlik aşısı: bırakta gençler gelsin artık. 1 1 Yanıtla
  • yagmur: Siyasetin de şikesi AKP 1 1 Yanıtla
  • matrix: Siracinin yalancisi bozaci hadi bakalim ne olcak 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement