Erdoğan Tok: "Belediyecilik AK Parti'nin İşi" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "Belediyecilik AK Parti'nin İşi"

Erdoğan Tok: "Belediyecilik AK Parti\'nin İşi"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Belediyecilik AK Parti’nin işidir” dedi.

20.03.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 19 Mayıs Mahallesi esnafı ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltının ardından AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ile birlikte Zeytinlik Mahallesi'nin tüm sokaklarını karış karış gezen Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin sevgi gösterisi ile karşılaştı. Tüm sokakları tek tek gezerek vatandaşlarla bire bir görüşen Tok, daha sonra Cedit Mahallesi Kalemkaya, Toybelen ve Duruşehir Sitesi'nde bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

Herkesimi kucaklayan bir yönetim anlayışını geçmişte belediye yönetiminde uyguladığını ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, mikro milliyetçilik anlayışının 'kentlilik bilincine' zarar verdiğini söyledi. Farklı kültürlere sahip insanların 'Samsunluluk ruhu' ekseninde ortak akıl etrafında buluşması gerektiğini ifade eden Tok, "Beş yıllık belediye başkanlığı görevi içerisinde hiç bir zaman 'ayrımcılık' yapmadım. Etnik ayrımcılık ve partizanlık yapmadım. Kimseyi küçük görmedim. Biz yaratılanı, yaratandan ötürü seviyoruz" diye konuştu.

"SAMSUNLULUK SİNERJİSİ"

Kentlilik bilinciyle yola çıktıklarını, Samsunluluk sinerjisi ve ruhuyla hizmet edeceklerini belirten Erdoğan Tok, "Kentimizin geleceğine yönelik karar alırken ortak aklı ve istişareyi ön planda tutacağız. 'Ben bilirim' anlayışına son vererek, şehrimizin kanaat önderlerinin fikrini alcağız. Samsunluluk ruhunun öncüsü olacağız" şeklinde konuştu.

Kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik çok sayıda projelerinin hazır olduğunu söyleyen Erdoğan Tok, AK Parti Belediyecilik anlayışını İlkadım'da hakim kılarak hükümet ve özel teşebbüs yatırımlarını ilçeye kazandıracaklarını ifade etti. Eğitim, spor, kültür-sanat ve sosyal içerikli bir çok faaliyeti mimari projelerle taçlandıracaklarını söyleyen Tok, Ankara'da görev süresince edindiği TBMM Müşavirliği ve 5 yıl boyunca tecrübe kazandığı belediye başkanlığı dönemindeki birikimlerini İlkadım'da hizmete dönüştüreceğini sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Belediyecilik AK Parti'nin İşi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement