Erdoğan Tok, Kadifekale Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok, Kadifekale Sakinleriyle Buluştu

Erdoğan Tok, Kadifekale Sakinleriyle Buluştu

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok’un Kadifekale Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.

18.03.2014 18:01

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'un Kadifekale Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.

Açılışa gelen Erdoğan Tok'u mahalle sakinleri meşalelerle karşıladı. Vatandaşların evlerinin balkon ve camlarından attıkları tezahüratlar eşliğinde mahalleye giren Tok, halkı selamladı.

İnsana hizmet eden belediyecilik anlayışının AK Parti ile ortaya çıktığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Çoğu gitti azı kaldı. Kadifekale 'sandıkta iş tamam' diyor. Hizmete hasret kalmış bir Kadifekale var. Hizmet gelsin istiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanı hiç yalnız bırakmadınız. Bu yüzden sizlere teşekkür ederim" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Adnan Varol ve İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu ile birlikte Kadifekale Mahalle sakinleriyle buluşan Erdoğan Tok, "İşte bu tablo İlkadım'da AK Parti'ye duyulan özlemin ve hasretin işaretidir" ifadesini kullandı.

"AŞK VE ŞEVKLE HİZMET EDECEĞİZ"

Erdoğan Tok şöyle konuştu: "AK Parti belediyeciliğinden uzak kalan İlkadım, 5 yıl hizmetten mahrum kaldı. Bu nedenle, halkımız önümüzdeki yerel seçimlere 'değişim ve yenilenme' için seçimi fırsat bilip tercihlerini değişimden yana yapmaları gerekiyor. İnşallah, 30 Mart'ta İlkadım'ı yeniden AK Parti belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Biz bu yola inanarak çıktık. Aşk ve şevkle çıktığımız bu yolda, bizim sevdamız, yaşadığımız kente hizmet etme sevdasıdır. Yeni bir İlkadım inşa etmek, halkımızın özlediği kenti yaşatmak için yola çıktık. İlkadım'ı Türkiye'nin modern, yaşanabilir, saygın ve seçkin kentler sıralamasında adına yakışır bir noktaya taşımak için yola çıktık."

Mikro milliyetçilik anlayışının Samsun'a zarar verdiğini belirten Tok, ayrıştıran değil, kenetleyen ve kucaklayan olacaklarını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok, Kadifekale Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement