Erdoğan Türek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Türek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erdoğan Türek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Yonca Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek’in amcası ve Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergün Türek’in babası olan Erdoğan Türek, hayata veda etti.

09.01.2015 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Yonca Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek'in amcası ve Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergün Türek'in babası olan Erdoğan Türek, hayata veda etti. Erdoğan Türek, Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde, Türek ailesinden MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek ve kardeşi Erdal Türek başta olmak üzere tüm aile hazır bulundu.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü A. Kemal Çelebi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa eski belediye başkanlarından Ersan Atılgan, Zafer Ünal, eski milletvekilleri Halil Yurtseven, Gürbüz Şakranlı ve Ümit Canuyar, MTSO Başkanı Yaşar Coşkun, MESOB Başkanı Hasan Geriter, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisaspor eski başkanı Kenan Yaralı ve Manisa'nın resmi, sivil ve siyasi kuruluşların başkan ve yöneticileri de katılırken, törene katılamayan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün Türek ailesini arayarak baş sağlığı dilediler.

Hatuniye Cami'sinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erdoğan Türek'in cenazesi Çatal Mezarlığı'na defnedildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Türek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement