Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği (İlyad) Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği (İlyad) Eğitimi Düzenlendi

Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği (İlyad) Eğitimi Düzenlendi

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından 2015 yılından bu yana periyodik olarak yapılan, ‘Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği Eğitimi’ gerçekleştirildi.

14.02.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından 2015 yılından bu yana periyodik olarak yapılan, 'Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği Eğitimi' gerçekleştirildi.

Boğulma, temel yaşama desteği, hipotermi, elektrik çarpması, gebelik, astım, anaflaksi, inme, ileri hava yolu uygulamaları, EKG ve akut koroner sendromlar gibi konu başlıklarının yer aldığı eğitimlere, sağlık personelinin yanı sıra Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve TSK arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevlileri de katıldı.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Eğitimde teorik bilgilerin yanında, eğitim maketleri üzerinde kursiyerlerin uygulama becerilerini geliştirmek amacı ile senaryo çalışmaları yapılmıştır. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli tüm personele verilmesi planlanan modül eğitimlerimizle sunulan hizmet kalitesinin daha da arttırılarak gerek personel gerekse vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak hedeflenmektedir" denildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği (İlyad) Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement