Eroğlu'dan "Kirli Oyunları Bozun" Çağrısı - Son Dakika
Politika

Eroğlu'dan "Kirli Oyunları Bozun" Çağrısı

Eroğlu\'dan "Kirli Oyunları Bozun" Çağrısı

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, “Kardeşlerim, Türkiye ve Tokat üzerindeki bu oyunları oylarınızla siz bozun. Montaj kasetlerin, yalan ve iftiranın kol gezdiği bu siyasi kirliliği, 30 Mart’ta vereceğiniz destekle siz temizleyin” dedi.

10.03.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, "Kardeşlerim, Türkiye ve Tokat üzerindeki bu oyunları oylarınızla siz bozun. Montaj kasetlerin, yalan ve iftiranın kol gezdiği bu siyasi kirliliği, 30 Mart'ta vereceğiniz destekle siz temizleyin" dedi.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu "Büyük Tokat Buluşmaları" adını verdiği 4. Mitingini Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi. AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan ve Şükrü Ayalan'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Adem Çelik'in de konuşma yaptığı mitingde Eroğlu, mahalle halkının sevinç gösterileri arasında kürsüye çıktı. Bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını ifade eden Eyüp Eroğlu, "Bu seçim farklı bir seçim. Bizde diyoruz ki onun için bu seçimde sizin desteklerinize ve dualarınıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. 12 yıldır bizleri desteklediniz, her girdiğimiz seçimlerde bizleri oylarınızla taçlandırdınız. Allah razı olsun diyorum. İnşallah bundan sonra da vereceğiniz desteklerle bizlerin başı dik anlı ak bir şekilde memleketimize hizmet etmemizi sağlayacaksınız. Daha önceki konuşmalarımda ifade ettiğim gibi, kes-yapıştır usulüyle montaj tapeleri ve hukuksuz dinlemelerden elde edilen komplo kurgularla, milletimizin iradesini vesayet altına almak istiyorlar. Bu kirli ve iğrenç oyunu, Türkiye genelinde olduğu gibi, güzel Tokat'ımızda da 30 Mart'ta sandıkta oylarınızla sizler bozacaksınız. Tokat'a dair hiçbir fikri, hiçbir projesi ve hiçbir derdi olmayanlar, sizlere hizmet etmenin ulviyetini de asla anlayamazlar. Biz sizlere buyurgan hakim değil, emrinizdeki hizmetçi olmaya talip olduk ve bunu da en büyük şeref sayarız. Çünkü biz, daima millet daima hizmet anlayışındayız" diye konuştu.

"TAYYİP ERDOĞAN İLE BU MİLLET ARASINDAKİ GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜ YIKAMAZSINIZ"

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise konuşmasında muhalefeti isim vermeden eleştirerek, "Hangi kaseti çıkarırsanız çıkarın, hangi montajlarla uğraşırsanız uğraşın 12 yıl önce yola çıkan Tayyip Erdoğan ile bu millet arasındaki gönül köprüsünü yıkamazsınız. Bugün meydanlara çıkıp seçimi fırsat bilerek sayın Başbakanımıza sabah akşam alçakça hakaret eden annesine, ailesine çocuklarına ve eşine şerefsizce hakaret edenlere 30 martta dersini verin. 1 Nisan'da meclis açılıyor orada dersini vermekte bize ait. Bunun için Tokat'ta belediyeyi yüzde 50-60'la değil en az yüzde 70'le almak lazım. Bunun için Tokat'ın her bir köşesinde belediyeleri alıp güçlü olmak lazım" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eroğlu'dan 'Kirli Oyunları Bozun' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • komedi: tokat ı mahvettiniz. 12 yıl içinde hangi sözü tuttunuz? 60 proje nerede? asfalt yok. kaldırım yok. havaalanı nerede? zeyit aslan küfretmekten başka ne yaptı? şükrü ayalan ı gören oldumu? belediye imar yolsuzlukları hapis cezaları yurtdışı gezilerden başka ne ile hatırlandı? sen il başkanıyken neden adnan çiçek i uyarmadın eyüp eroğlu ? 0 1 Yanıtla

Advertisement