Evranspor, Kaman ve Mucur İlçesinde de Spor Okulu Açıyor - Son Dakika
Yerel

Evranspor, Kaman ve Mucur İlçesinde de Spor Okulu Açıyor

Evranspor, Kaman ve Mucur İlçesinde de Spor Okulu Açıyor

Kırşehir'in en büyük kulübü durumundaki Evranspor, ilçelerde spor okulu açma kararı aldı.

26.08.2014 10:42  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in en büyük kulübü durumundaki Evran spor, ilçelerde spor okulu açma kararı aldı.

Evransporlu yöneticiler, hafta sonu kulüp binasında bir araya gelerek ilçelerdeki yapılanma ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Kulüp Başkanı Alpaslan Demirbaş, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Koordinatörü Yasin Ata, Kulüp Takımlar Teknik Direktörü Halit Kılıç, Kulüp Alt Yapı Sorumlusu Kaan Eroğlu ve Abdullah Baysal ile Güreş Takımı Hocası Rıza Sarıyıldız'ın aldığı kararla, ilk etapta Kaman ve Mucur'da spor okulu açılması için düğmeye basıldı.

İLÇELERDEKİ GENÇ YETENEKLERE KAPI AÇILIYOR

Evranspor'un Kaman ve Mucur'da açacağı spor okulunda, 9-16 yaş gurubu yetenekli gençlerin taraması yapılacak. Evranspor Futbol Okulu bünyesinde Kaman ve Mucur'da açılacak Kaman Evranspor Spor Okulu ve Mucur Evranspor Spor Okullarına katılan genç sporcular, idmanlara katılarak düzenli eğitim ve disiplin almaları sağlanacak.

Evranspor'da forma giyen genç sporcular, Süper Lig Bank Asya takımlarının alt yapılarına gönderilecek. Ayrıca, Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşen futbol karşılaşmalarına katılacak olan genç sporcular, yetenekleri ölçüsünde yurt dışına gönderilecek.

İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN VE HALKINDAN DESTEK İSTENECEK

Kulüp Başkanı Alpaslan Demirbaş, Kırşehir'de alt yapıya önem veren bur kulübün artık var olduğunu belirterek, " Kırşehir, alt yapıya önem vermediği için yıllarca trilyonları takımlara harcadı. Gelinen noktada henüz başarı elde edilmediği görülüyor. Kırşehir'in en büyük takımı Kırşehirspor'dur. Bunun tartışmasını dahi yapmıyoruz. Ancak, en büyük kulübü bugün itibariyle Evranspor'dur. Evranspor, tamamen gönüllülük esasına dayalı bir kulüp olup, spora gönül vermiş arkadaşlarımızın bir araya gelip oluşturdukları, mesai harcadıkları bir kulüptür. Kırşehir'de özellikle alt yapıda aldığımız başarılar, meyvelerini vermeye başladı ve bugün itibariyle süper lig takımlarının alt yapılarına sporcu göndermeye başladık. Yetenekli sporcularımızı buluyor, yetiştiriyor ve iyi takımlara öneriyoruz. Kırşehir merkezde yakaladığımız bu başarıyı, Kaman ve Mucur'da da yakalayacağımıza inanıyoruz. İlçelerimizde de yetenekli çocuklarımız mutlaka vardır. Onlara ulaşacak ve ellerinden tutup, sahip çıkacağız. Kulüp yönetimi tarafından alınan kararla, ilçelerimize gidecek ve gerekli alt yapı hazırlıklarına başlayacağız. İlçelerimizde Kaymakamlarımızla ve Belediye Başkanlarımızla görüşeceğiz. Kendilerinin önerilerini alacak ve ilçelerimizde sportif faaliyetlere hız vereceğiz " dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evranspor, Kaman ve Mucur İlçesinde de Spor Okulu Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement