Erzincan'ın Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Erzincan'ın Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş Görevine Başladı

Erzincan\'ın Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş Görevine Başladı

2016 HSYK kararnamesi ile Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Konya’nın Ereğli İlçesinin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş atandı.

13.07.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 HSYK kararnamesi ile Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Konya'nın Ereğli İlçesinin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş atandı. Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile toplam 3 bin 746 hakim ve savcının görev yerleri değiştirilirken Erzincan da ise 17 Hakim ve Savcının görev yeri değişti.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Hüsnü Aldemir, Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığına ataması yapılırken, Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuz Dik ise Ankara Hakimliğine atandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığına ataması yapılan Mehmet Akif Aktaş, Erzincan dan ayrılacak olan eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir'den görevi devralarak, çalışmalarına başladı.

Görevine başlayan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Erzincan Adalet Sarayı'na gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise görevine atanan Mehmet Akif Aktaş'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Erzincandan ayrılacak olan eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve Erzincan Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Dik'e veda ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'ın Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement