Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sekmen ile merkez ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı Sekmen: "İnşallah AK Parti'mizin Türkiye'de uyguladığı ak belediyeciliği burada da uygulayarak vatandaşımızın özlediği, beklediği hizmeti vereceğiz"

03.04.2014 17:08

Yerel seçimlerde AK Parti'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen ile merkez ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Sekmen, mazbatasını almak için AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve partililerle Erzurum Adliyesi'ne geldi.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Sami Tetik'ten alan Sekmen, demokrasinin gereği bir seçim yapıldığını ve bu seçim neticesinde halkın teveccühü ile büyükşehir belediye başkanlığına seçildiğini belirtti.

Büyük bir farkla başkan seçildiğini hatırlatan Sekmen, "Hem AK Parti'ye hem Erzurum'a hem milletimize hayırlı olsun. İnşallah AK Parti'mizin Türkiye'de uyguladığı ak belediyeciliği burada da uygulayarak vatandaşımızın özlediği, beklediği hizmeti vereceğiz. Erzurum halkının gösterdiği sağduyuya, teveccühe, ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Seçim döneminde insanlarımızı rahatsız etmiş olabiliriz. Yoğun bir çalışma oldu ama bu 4 aylık çalışma neticesinde de bizler de 5 yıl doya doya Erzurum'a özlediği, beklediği hizmetleri inşallah vereceğiz. Ben, bana inanan, güvenen, oyuyla duasıyla destekleyen seçmenlerimizi utandırmayacağımı, güzel hizmetler vereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Merkez ilçe belediye başkanları da mazbatalarını aldı

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'a Tetik, Aziziye Belediye Başkanı Orhan'a 4. Asliye Ceza Mahkemesi Başkanı Haşim Kızıltaş, Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'a ise 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erol Ofluoğlu mazbatalarını verdi.

Bulutlar, burada yaptığı konuşmada, Palandöken'e hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Adliye çalışanlarını da ziyaret Sekmen, Bulutlar, Orhan ve Korkut, adliye çıkışında fotoğraf çektirdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement