Erzurum'da Şüpheli Çanta Fünyeyle Patlatıldı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Şüpheli Çanta Fünyeyle Patlatıldı

Erzurum\'da Şüpheli Çanta Fünyeyle Patlatıldı

Erzurum'un Yenikapı Caddesinde doğalgaz dağıtım kutusu üzerine bırakılan şüpheli kadın çantası yüzünden araç ve yaya trafiği 2 saat durduruldu.

03.08.2015 16:03  Güncelleme: 16:12

Erzurum'un Yenikapı Caddesi'nde doğalgaz dağıtım kutusu üzerine bırakılan şüpheli kadın çantası yüzünden araç ve yaya trafiği 2 saat durduruldu. Şüpheli çantanın patlatılmasını uzaktan izleyen meraklı vatandaşlar, görevlileri alkışladı.

Bugün saat 12.00'de Yenikapı Caddesi'nde doğalgaz kutusu üzerinde sahipsiz bir kadın çantası gören vatandaşın ihbarı üzerine gelen polis, caddeyi trafiğe kapattı. Caddenin iki tarafına park eden otomobil sürücüleri, kısa sürede araçlarını olay yerinden uzaklaştırdı. Emniyet Müdürlüğü'nün bomba imha uzmanlarının Hınıs'tan dönmeleri gecikince, bu kez İl Jandarma Komutanlığından bomba imha uzmanları istendi.

Muratpaşa ve Çağrı İş merkezlerinin duvarı önündeki çantaya kalkanla yaklaşan uzmanlar, yanlarında getirdikleri bombaya duyarlı köpekten yararlanamayınca, sinyal kesici (jammer) yerleştirdi ve kanca atarak çantayı caddenin ortasına çektiler. Ardından şüpheli kadın çantası fünye ile patlatıldı. İçi boş çıkan çantanın patlatılmasını izleyen bazı vatandaşlar, görevlileri alkışladı. Yaklaşık 2 saat süren şüpheli çanta patlatılmasının ardından cadde yaya ve taşıt trafiğine açıldı.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Şüpheli Çanta Fünyeyle Patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement