Eş Başkanlar Ramazan Ayında Barış Diledi - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Ramazan Ayında Barış Diledi

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Ramazan ayının İslam coğrafyasında barışa vesile olmasını dilediler.

19.06.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Ramazan ayının İslam coğrafyasında barışa vesile olmasını dilediler.

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladıkları ortak mesajda, "Barış, kardeşlik ve yardımlaşma ruhunun en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayının, İslam Alemi'ne hayırlı olmasını diler, kadim Ortadoğu topraklarında akan kardeş kanı ve gözyaşının bir an önce dinmesini umut ederiz" dedi.

Ortadoğu coğrafyasında yaşanan savaşlar, katliamlar, acı, göç ve yıkımlar nedeniyle İslam Alemi'nin Ramazan ayını buruk bir sevinçle karşıladığını dile getiren Eş Başkanlar, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler: "Başta İslam coğrafyasında olmak üzere, tüm dünyada savaşların ve acıların son bulduğu, insanların barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığı bir gelecek ve dünya dileriz. Kutsal Ramazan ayı, başta İslam toprakları olmak üzere, tüm dünyada savaş ve ölümlerin sona erdiği, barış ve huzurun hakim olduğu, insanların kardeşlik duygularıyla ve özgürce yaşadığı günlere vesile olsun. Rahmet kapılarının açıldığı bu kutsal ayda, barışa, kardeşlik ve eşitliğe giden yolun üstündeki engelleri hep birlikte kaldıralım. Ramazan ayında bütün dualarımız, ülkemizde ve bütün dünyada barışa ve onurlu bir yaşama adansın." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Ramazan Ayında Barış Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement