Esab'dan Eskişehirli Fotoğraf Sanatçısı Battal Gazi Barlas'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Esab'dan Eskişehirli Fotoğraf Sanatçısı Battal Gazi Barlas'a Ödül

Esab\'dan Eskişehirli Fotoğraf Sanatçısı Battal Gazi Barlas\'a Ödül

Eskişehirli fotoğraf sanatçısı Battal Gazi Barlas’a, Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından törenle ’Teşekkür Belgesi’ verildi.

10.08.2015 13:55

Eskişehirli fotoğraf sanatçısı Battal Gazi Barlas'a, Eskişehir- Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından törenle 'Teşekkür Belgesi' verildi.

Eskişehir - Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı'nın yeni yayımlanan "İştin Ey Yarenler", " Yunus Emre'yle Hasbihal" isimli şiir kitaplarının kapak ve iç fotoğraflarını, Eskişehirli fotoğraf sanatçısı Battal Gazi Barlas düzenledi. Ayrıca Barlas, ESAB Başkanı Ahmet Urfalı'nın "Emirdağ Ağıtları" kitabının kapak fotoğrafını da hazırladı. Geçtiğimiz günlerde Belçika'nın Gent şehrinde Türk Ocağı tarafından düzenlenen Yunus Emre Fotoğraf Sergisinde eserleri yayımlanan Barlas, yoğun bir ilgi gördü. Ayrıca Eskişehirli fotoğraf sanatçısı Battal Gazi Barlas; bir mizansen çerçevesinde, Eskişehir'de Yunus Emre'nin fotoğraflarını hazırladı ve sanat çevrelerinde büyük beğeni topladı.

Eskişehir'de yapılan "Yunus Emre, Her Dilde Her Gönülde"etkinliğinde konuşan Barlas, Yunus Emre'nin fotoğraflarını hazırlayarak hafızalara görsel anlamda yerleşmesi için gayret ettiğini söyledi. ESAB Başkanı Ahmet Urfalı ise; "Battal Gazi Barlas'ın Eskişehir'de fotoğraf sanatçılığı alanında yaptığı tüm çalışmaları takdir ve şükranla karşılıyoruz. Eskişehir'de Fotoğraf Sanatçılığı alanında yaptığı tüm çalışmalardan dolayı dernek binasında törenle 'Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirdik" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esab'dan Eskişehirli Fotoğraf Sanatçısı Battal Gazi Barlas'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement