Esab'ın Konuğu Ayhan Türkseven Oldu - Son Dakika
Yerel

Esab'ın Konuğu Ayhan Türkseven Oldu

Esab\'ın Konuğu Ayhan Türkseven Oldu

Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği'nin (ESAB), her ay Odunpazarı Belediyesi Sivil Yerel Oluşum (ESYO) Merkezi'nde gerçekleştirdiği 'İçimizden Biri' programının konuğu İkinci Kuşak Köy Enstitüleri Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Türkseven oldu.

12.04.2014 11:38

Eskişehir- Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği'nin (ESAB), her ay Odunpazarı Belediyesi Sivil Yerel Oluşum (ESYO) Merkezi'nde gerçekleştirdiği 'İçimizden Biri' programının konuğu İkinci Kuşak Köy Enstitüleri Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Türkseven oldu.

Ayhan Türkseven'in hayatının ve özgeçmişinin anlatıldığı slayt gösterisi ile başlayan programda, Mesut Acet, Türkseven ile karşılıklı kısa bir söyleşi yaptı. ESAB üyesi şairler, kendilerinin yazdığı şiirlerini okudular. Ardından halk ozanı Arif Çayır sazıyla, Müjgan Saraçbaş ve Zülfiye Kunduracı türküleriyle davetlileri coşturdu. Eskişehir Eğitim Enstitüsü'nden Ayhan Türkseven'in öğrencisi olan ve Belçika'dan Eskişehir'e gelerek programa katılan eğitimci Recep Tuncer Sarı, hocasına olan vefa duygusunu anlattı. Program, ressam Safiye Eryücel'in, günün anısı için yaptığı yaptığı tabloyu Türkseven'e hediye etmesi ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esab'ın Konuğu Ayhan Türkseven Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement