Esenler Ramazan'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Esenler Ramazan'a Hazırlanıyor

Esenler Ramazan\'a Hazırlanıyor

Haber-Kamera Erhan TEKTEN İstanbul DHA Esenler Belediyesi tarafından Ramazan ayında gerçekleştirilecek çok sayıdaki sosyal ve kültürel proje, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

15.06.2015 14:20

Haber-Kamera Erhan TEKTEN İstanbul DHA

Esenler Belediyesi tarafından Ramazan ayında gerçekleştirilecek çok sayıdaki sosyal ve kültürel proje, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Basın toplantısı Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlendi.

29 gün boyunca konserlerden sohbetlere, geleneksel gösteri sanatlarından mahalle iftarlarına kadar onlarca etkinlik Esenlilerle buluşacak.

17 AYRI ETKİNLİK YAPILACAK

'Huzur ve Umuttur Ramazan sloganıyla, gerçekleştirilecek sanatsal ve kültürel etkinlikleri tanıtan Göksu, Ramazan hayatı kuşatıyor. Hayatı yeniden anlamamızı sağlayan bu manevi iklimi, toplumsal dayanışma, toplumsal tanışma ve toplumsal buluşma olarak görüyoruz. Ramazan'ın bereketini, Esenler'de 17 ayrı etkinlikle yaşatmaya çalışacağız dedi.

ALO İFTAR, EVE TESLİM İFTAR VE İFTAR ÇORBA ÇEŞMELERİ

'Ramazan'da bir olmak, birlik olmak, beraber olmak çok önemli bir hasrettir diyen Göksu, önünde uzun kuyruklar oluşan Ramazan çadırlarının yerine 5 yıldır ihtiyaç sahipleriyle beraber iftar yaptıklarını hatırlattı.

'Alo İftar projemizle her iftar ve sahurda ihtiyaç sahiplerinin evlerine 4 çeşit yemek vereceğiz diye konuşan Başkan Göksu, Esenler Belediyesi'nin başarıyla uyguladığı ve herhangi bir sebeple (yolculuk, ev taşıma, hastalık v.s.) iftar sofrası hazırlayamayanlar için başlattığı 'Alo İftar hattının bu sene de hizmette olacağını söyledi. Metro ve ana duraklarda yer alacak çorba çeşmelerini de tanıtan Göksu, İftara eve yetişemeyenler bu çorbalardan içerek iftarlarını açabilecekler dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenler Ramazan'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement