Protestocular Ateşe Verdi, Vatandaşlar Yağmaladı - Son Dakika
Güncel

Protestocular Ateşe Verdi, Vatandaşlar Yağmaladı

Protestocular Ateşe Verdi, Vatandaşlar Yağmaladı

İstanbul Esenyurt'ta olaylar sırasında ateşe verilen marketler zinciri mağazasına giren kadın-erkek, yaşlı-genç yüzlerce kişi sağlam kalan malları evlerine taşıdı.

08.10.2014 17:19  Güncelleme: 17:49

Kadın-erkek, yaşlı-genç, yüzlerce kişi dün gece Esenyurt'taki olaylar sırasında ateşe verilen marketler zinciri mağazasına girip sağlam kalan malları evlerine taşıdı. O anlar DHA kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta dün gece yaşanan olaylar sırasında yanan markette sağlam kalan malzemeler bugün yüzlerce kişi tarafından çanta ve torbalara doldurulup evlerine götürüldü.

KADIN, ERKEK, ÇOCUK, YAŞLI HERKES MAĞAZADA

Marketler zincirinin Fatih mahallesindeki mağazasına girenler arasında kadın, erkek, çocuk, yaşlı-genç her gruptan insan vardı. Bu kişilere kimsenin müdahalede bulunmadığı görüldü.

DÜN GECE YAKILDI

Marketler zincirinin Esenyurt Fatih Mahallesi'ndeki mağazası dün geceki olaylar sırasında yakılan işyerlerinden biriydi. Alevlerin, içindeki mallarla birlikte büyük bölümünü tahrip ettiği mağazada bugün yine yüzlece kişi vardı ancak bu kez alış-veriş amaçlı değil.

KUCAK KUCAK TAŞIDILAR

Mahallede ve yakın çevresinde oturdukları anlaşılan bu kişiler mağazada sağlam kalan malzemeleri yanlarında getirdikleri çanta ve torbalara, bunu bulamayanlar da kucaklayarak evlerine taşıdı.

DEPOYA DA GİRDİLER

Makarna, pirinç, meşrubat gibi gıda maddeleri ile tuvalet kağıdı, kağıt havlu, deterjan gibi temizlik ürünlerinden sağlam kalanlar bu kişiler tarafından mağazanın yanmayan raflarından, hatta alt kattaki depolarından alında. ne buldularsa götürdüler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Protestocular Ateşe Verdi, Vatandaşlar Yağmaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • vatan: medya haberi esnetme. . . yakanda teöris, yağmalayanda desene. . . . 13 16 Yanıtla
  • tolga: Utanmaz bir de kafasını kapamış. Sen ne biçim Müslümansın be. Kul hakkına girdikten sonra istediğin yerini kapat. 23 0 Yanıtla
  • ARABACI: KİM ONUR MÜCADELESİ VERİYOR. KİM ÖZGÜRLÜK ARIYOR. . . ALLAH AŞKINA HIZSIZ KÖPPEKLER. . . 15 3 Yanıtla
  • muzaffer: bunları yapanlar müslüman olamaz olsa olsa yamyamlardır 14 3 Yanıtla
  • MERDOĞLU: KİMSE VATANDAŞI DÜŞÜNMÜYOR NE YAPSINLAR. BU GİDİŞLE TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN MEDET DE UMARLAR. 8 7 Yanıtla
  • tuna: Bu pkk yanlaşları bir de Türkler'e barbar diyordu. Görüntülerden belli kimin barbar olduğu. Leş kargaları. 12 2 Yanıtla
  • niyazi şen: Siz insan değilsiniz hatta hayvandan bile daha aşağılık yaratiksiniz 13 0 Yanıtla
  • hülya: yakın yıkın tek bildiğiniz bu sen ülkenden kaç savaş var diye türkiyeye sığın. . . Türklermi gidip savaşsın senin yerine. . . bayrak vatan toprak bırakılıp kaçılmaz. . Biz Kurtuluş Savaşını yedi düvelle yaparken, kimsenin aklına başka bir ülkeye sığınıp mülteci olmak gelmemişti. . . Erkek, kadın, çoluk çocuk hep birlikte, savunmuştuk vatanımızı. . . Ölenlerimizi, Vatan Sağolsun diyerek gömdük hep. . . Büyük Millet olmak böyle bişey işte. . . 11 1 Yanıtla
  • ADANADEMIRSPOR: GERCEKTEN AYIP BIZ BOYLE BIR MILLETMIYIZ HALKIMIZA YAKISMAYAN GORUNTULER. . . AYRICA KOBANI VE ISIDI BAHANE EDEREK DEVLET VE HALKIN MALINA CANINA ZARAR VEREN INSANLARIN BU DUNYADA VE MAHSERDE RABBIM IKI YAKASINI BIR ARAYA GETIRMESIN. . . 12 0 Yanıtla
  • kekowa: Türklermi yağmalamış :))))))))) 2 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement