Eşi Adaylıktan Çekilince Kendisi Belediye Başkan Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Eşi Adaylıktan Çekilince Kendisi Belediye Başkan Adayı Oldu

Eşi Adaylıktan Çekilince Kendisi Belediye Başkan Adayı Oldu

CHP Kırklareli Büyükkarıştıran'da belediye başkan adaylığından çekilen Ertuğrul Çamlıca'nın yerine eşi Sevil Çamlıca aday gösterildi.

26.02.2014 12:39  Güncelleme: 14:12

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde CHP'nin belediye başkan adayı olarak gösterdiği Ertuğrul Çamlıca'nın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından eşi Sevil Çamlıca aday gösterildi. Çamlıca: "Eşimin yürüdüğü bu yolda yürüyerek belediye başkanlığını kazanacağım" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIM"

Sevim Çamlıca, yaptığı açıklamada projeleriyle iddialı bir aday olduğunu söyledi.

Güçlü bir kadro oluşturulduğunu belirten Çamlıca, "Eşimin yürüdüğü bu yolda yürüyerek belediye başkanlığını kazanacağım. Büyükkarıştıran Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz. Kadınlar için büyük projelerimiz var. Güçlü bir belde oluşturmak için yola çıktık" diye konuştu.

"BENİM BIRAKTIĞIM YERDEN EŞİM DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK"

Ertuğrul Çamlıca da  CHP Büyükkarıştıran belediye başkan adaylığı sürecini eşiyle beraber karar vererek başlattıklarını ifade etti.

Sağlık sorunlarından dolayı adaylıktan çekilmek zorunda kaldığını ancak seçim çalışmaları süresince eşinin yanında bulunacağını anlatan Ertuğrul Çamlıca, "Benim bıraktığım yerden eşim daha güçlü bir şekilde devam edecek. Büyükkarıştıran'da belediyeyi ve belediye meclis üyeliklerini alacağız" dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer de Ertuğrul Çamlıca'nın CHP Büyükkarıştıran belediye başkan adaylığından çekilmesinden sonra Sevim Çamlıca ile yola devam etme kararı alındığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşi Adaylıktan Çekilince Kendisi Belediye Başkan Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement