Eşini Öldüren Eski Polis Tır Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

Eşini Öldüren Eski Polis Tır Kazasında Öldü

Eşini Öldüren Eski Polis Tır Kazasında Öldü

Tekirdağ'da 2005 yılında evden ayrılan eşini sokak ortasında tabancayla öldüren ve 2 yıl önce tahliye olan eski polis memuru 42 yaşındaki Sunay Yaman, Malkara İlçesi'nde kullandığı TIR'ın direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

10.06.2015 15:20

Tekirdağ'da 2005 yılında evden ayrılan eşini sokak ortasında tabancayla öldüren ve 2 yıl önce tahliye olan eski polis memuru 42 yaşındaki Sunay Yaman, Malkara İlçesi'nde kullandığı TIR'ın direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. TIR kabinin altında kalan Yaman, feci şekilde can verdi. Kaza, Malkara- Hayrabolu yolu üzeri Karacagür Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Malkara'da bir taş ocağına giden 59 YC 558 çekici, 34 KGN 60 dorse plakalı TIR'ın sürücüsü Sunay Yaman, Karacagür Mahallesi mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Yan yatan TIR kabininden fırlayıp altında kalan sürücü Yaman, feci şekilde hayatını kaybetti. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yaman'ın cesedi, TIR'ın vinçle kaldırılmasının ardından çıkarılarak otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP BAŞINDA SİGARA İÇMİŞTİ

Kazada hayatını kaybeden sürücü 42 yaşındaki Sunay Yaman'ın 2005 yılında eşini öldürdüğü ve ardından polislik mesleğinden atıldığı ortaya çıktı. 2005 yılı 10 Nisan polis gününde meydana gelen olayda, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Sunay Yaman, evden ayrılan eşi Songül ile konuşmak için Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne gitti. Çorlu Anadolu Meslek Lisesi'nin bahçesinde buluştuğu eşiyle uzun süre konuşmasına rağmen eve dönmesi için ikna edemeyen Sunay Yaman, beylik tabancayla eşi Songül'ü çocuğunun gözleri önünde öldürdü daha sonra ise başında oturup sigara içti. Gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Sunay Yaman, yargılandığı mahkemece 8 yıl hapse mahkum edilirken, 2 yıl önce tahliye olmuştu. Polislik mesleğinden atılan Yaman'ın bir süredir TIR sürücülüğü yaptığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Öldüren Eski Polis Tır Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement