Eşinin Hastanelik Ettiği Kadın: 12 Yılda 3 Kez Kolumu Kırdı - Son Dakika
Güncel

Eşinin Hastanelik Ettiği Kadın: 12 Yılda 3 Kez Kolumu Kırdı

Eşinin Hastanelik Ettiği Kadın: 12 Yılda 3 Kez Kolumu Kırdı

Aksaray'da eşinden dayak yediği iddiasıyla gizlice tedavi olmak için hastaneye gelen 34 yaşındaki Cansel K., "12 yıllık evliyim. Eşim sürekli beni dövüyor.

14.07.2015 13:17

Aksaray'da eşinden dayak yediği iddiasıyla gizlice tedavi olmak için hastaneye gelen 34 yaşındaki Cansel K., "12 yıllık evliyim. Eşim sürekli beni dövüyor. Eşim, 12 yılda 3 kez kolumu kırdı" iddiasında bulundu. Cansel K., şiddet uyguladığını söylediği eşinden şikayetçi oldu.

Aksaray'a bağlı Karacaören Köyü'nde oturan 12 yıllık evli Cansel K., bu sabah saatlerinde eşi Erdal K.'den dayak yediği iddiasıyla Aksaray Devlet Hastanesi'ne geldi. Kol ve vücudunda morluklar olan Cansel K., eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia etti. Eşinin ölümle tehdit ettiği içinde bugüne kadar şikayetçi olamadığını ileri süren Cansel K., şunları söyledi:

"12 yıllık evliyim ve eşim sürekli beni dövüyor. Eşim, 12 yılda 3 kez kolumu kırdı. Benim şikayetçi olmamı engelliyor, tehdit ediyor. Her doktora geldiğimizde o da benimle birlikte geliyor ve doktora düştüğümü söylüyor. 3 gün öncede yine dövdü. Kol, sırtım ve bacaklarımda morarmalar oldu. Birlikte doktora geldik. Yine düştüğümü söyledi. Dün tekrar beni dövdü. Bugün gizlice evden kaçıp, tedavi olmaya ve sağlık raporu almaya geldim. Ardından da gidip şikayetçi olacağım."

Cansel K.'nin, şikayeti üzerine jandarmanın Erdal K.'yi gözaltına almak için çalışma başlattığı ifade edildi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Hastanelik Ettiği Kadın: 12 Yılda 3 Kez Kolumu Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement