Eski Bakan Elvan'dan İstikrar Vurgusu - Son Dakika
Politika

Eski Bakan Elvan'dan İstikrar Vurgusu

Eski Bakan Elvan\'dan İstikrar Vurgusu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, “Terörle mücadeleye devam edeceğiz, ülkemizin birliği her şeyin üstündedir” diyerek istikrar vurgusu da yaptı.

21.10.2015 13:41

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Terörle mücadeleye devam edeceğiz, ülkemizin birliği her şeyin üstündedir" diyerek istikrar vurgusu da yaptı.

AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Mersin'in Erdemli ilçesinde Topraksu Tesisleri'nde bir araya geldiği şoförlere hitap etti. Konuşma sırası kendisine gelinceye kadar şoförlerin hazırladıkları dosyaları kabul eden Elvan, konuşmasının sonunda da dosyalar içerisindeki istekleri değerlendirdi.

Kendileri için zamanın önemli olduğunu belirten Elvan, "Mersin'e gelir gelmez hemen acilen yapılması gereken işleri tespit ettim. Bu çerçevede gerekli çalışmaları başlattık. Sadece şu 10 gün içerisinde bir tanesi hava limanı olmak üzere diğerleri kara yolları olmak üzere 10 projenin ihalesine çıktık. 10 günde 10 projenin ihalesine çıktık. Hızlı davranmak zorundayız, koşmak zorundayız. AK Parti öncesi hükümetlerin kaplumbağa hızında yürüdüğü gibi biz yürüyemeyiz. Bizim için zaman son derece değerlidir" dedi.

"İSTİKRAR VE HUZUR ÖNEMLİ"

İstikrarın olduğu dönemlerde Türkiye'nin büyüdüğünü ve güçlendiğini anlatan Elvan, "Ama istikrarın olmadığı bir ortamda, huzurun olmadığı bir ortamda büyümeyi bir yana bırakın küçüldüğünü görüyoruz. Ülkede huzursuzluğun olması, kargaşanın olması, istikrarın olmaması demek bu ülkede işsizliğin artması, büyümenin durması demektir. O nedenle istikrar ve huzur önemli" diye konuştu.

Hükümetin teröre karşı yoğun bir mücadele içerinde olduğun da aktaran Elvan, "35 yıldır terörle olan mücadelede ilk defa son 2 ayda terör yuvaları yerle bir edildi. Mağaraları teker teker tahrip edildi, ilk kez o mağaralara girildi. Oralarda artık terörist bırakılmadı. Terörle mücadeleye devam edeceğiz, ülkemizin birliği her şeyin üstündedir. Ülkemizin bekası bizim için hayatidir" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda şoförlerin isteklerini değerlendiren Elvan, programı kapsamında esnaf ziyaretinde de bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Bakan Elvan'dan İstikrar Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement