Eski Bakan Yardımcısı Atabek'ten, AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Bakan Yardımcısı Atabek'ten, AK Parti'ye Ziyaret

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

19.02.2015 17:02

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Atabek, yaptığı konuşmada, teşkilatları bir ev olarak gördüklerini söyledi.

Teşkilatın her kademesinde görev aldığını belirten Atabek, "Sandık müşahitliği, ilçe veil  kadın kolları başkanlığı, merkez karar yönetim kurulu üyeliği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevinde bulundum" dedi.

Geçen dönem başörtüsü nedeniyle aday adayı olamadığını belirten Atabek, şunları kaydetti:

"Bakanımız şehrimizden olmasaydı, başörtüsü sorunu çözülmeseydi, bakan yardımcılığı görevinde bulunamayabilirdim. Hem Sakarya olarak hem de kişisel hak ve özgürlükler noktasında çok yol aldık. Buradan bir bakanımız olduğu için çok şanslıyız. Sağ olsun kendisi bize hem ablalık, hem hocalık hem de önderlik yaptı. Allah ondan razı olsun. Bana ne görev verilirse, sorgulamadan kabul ettim. Evliliğimin ve   anneliğimin ilk yıllarını, hayatımın en önemli dönemlerini ben hep teşkilatlarda geçirdim. Gerek eşim gerekse ailelerimiz bana hep destek oldu. Onlarda bu davaya inandı ve hep yanımda yer aldı. Geçen dönem başörtüm sebebiyle aday adaylığı başvurusunda bulunamamıştım. Ancak bakın bugün bunu gerçekleştirebiliyorum. Mutluyum. Türkiye'nin her yerinde bu sıkıntılar aşıldı. Her seçimde oyumuzu arttırıyoruz. Hep birlikte tarih yazıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Bakan Yardımcısı Atabek'ten, AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement