Eski Belediye Başkanı Aydınlı, Merzifonlulara Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Eski Belediye Başkanı Aydınlı, Merzifonlulara Teşekkür Etti

Eski Belediye Başkanı Aydınlı, Merzifonlulara Teşekkür Etti

Eski Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

15.04.2014 13:12  Güncelleme: 14:15

Eski Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, AK Parti'nin ülke genelinde yüksek bir başarı ile seçim sürecini tamamladığını belirtti.

"Merzifon'da seçimlerde çok az bir farkla CHP adayı Alp Kargı kardeşimiz belediye başkanı oldu" diyen Aydınlı, şöyle devam etti:

"Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Sizler aracılığınızla gerek belediye başkanlığımız döneminde, gerekse seçim çalışmaları sürecinde desteğini hissettiğimiz Merzifonlu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim çalışmalarını yürüttüğümüz dönem çok tempolu bir zaman dilimi idi. Hepinizin bildiği gibi demokrasinin gereği olarak bir oy fazla alan kazanmış demektir. AK Parti'miz de Merzifon'umuzda kazanan partiden sadece 100-200 daha az oy almıştır. Kabul etmek gerekir ki, kazanan CHPdir ancak AK Parti'mizin de kaybettiğini düşünmüyorum. Çünkü bu 100-200 oy fark birkaç ittifakla alınmıştır. AK Parti'mize olan güvenini hemşehrilerimiz ortaya koymuştur."

Seçim sürecinde zaman zaman üzücü olaylar yaşadıklarını da ifade eden Aydınlı, "Elbette seçim sürecinde her parti kendi projesini ve ideolojisini halka izah edecek. Ancak bu süreçte şahsıma ve ekibime aslı olmayan yıpratmalar yapılmaya çalışıldı. Bunlar beni ve ekibimi üzdü. Ancak bütün bunlara rağmen biz AK Parti'mizin siyasi kurallarını hiç aksatmadan çalıştık. Heyecanımız ve hayalimiz hep Merzifon'a hizmet oldu. Bundan sonra da Merzifon'a hizmet için 24 saat koşarız. Partim bu güne kadar şahsımı, delegeliğinden belediye başkanlığına kadar bir çok göreve layık buldu. Partime, partime emek vermiş başkanlarımıza ve arkadaşlarıma, çalışmalarımızı duyuran basın mensuplarımıza ve çok değerli Merzifonlu hemşehrilerime teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez de seçim sonuçlarının Merzifon'a, Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Belediye Başkanı Aydınlı, Merzifonlulara Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement