Eski Çalışan Kar Maskesi Takıp Tabanca ile Akaryakıt İstasyonunun Marketini Soydu - Son Dakika
Güncel

Eski Çalışan Kar Maskesi Takıp Tabanca ile Akaryakıt İstasyonunun Marketini Soydu

Eski Çalışan Kar Maskesi Takıp Tabanca ile Akaryakıt İstasyonunun Marketini Soydu

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde yüzünde maske ve elinde tabanca ile bir akaryakıt istasyonuna gelerek görevliyi tehdit edip 7 bin 500 TL ile vitrindeki sigaraları alan soyguncu eski çalışan çıktı.

09.02.2015 13:49

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde yüzünde maske ve elinde tabanca ile bir akaryakıt istasyonuna gelerek görevliyi tehdit edip 7 bin 500 TL ile vitrindeki sigaraları alan soyguncu eski çalışan çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden yola çıkan polisler 28 yaşındaki M.Ç. adlı çalışanı gözaltına aldı.

Olay, Çayırova İlçesi'nin Şekerpınar Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Geçen hafta içinde saat 21.00 sıralarında yüzünde kar maskesi ve elinde tabanca markete gelen bir kişi silah tehdidi ile görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 7 bin 500 TL ile vitrinde bulunan sigaraları aldı. Market çalışanından gizli bölümdeki sigaraları isteyip onları da aldıktan sonra olay yerinden hızla yaya olarak kaçtı.

Market çalışanının ilk şoku atlattıktan sonra olayı polise bildirmesi ardından güvenlik güçleri sevk edildi. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri  çalışanının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarındaki görüntülerin yanı sıra, soyguncunun gizli bölmedeki sigaraları da bilmesi nedeniyle çalışanlardan şüphelendi.

Polis ekipleri, olay yeri yakınındaki Mobese ve güvenlik kameralarını da inceleyerek, soyguncunun kıyafetinden kar maskesi takmadan öncesi görüntülerine de ulaşınca, bunun eski çalışanlardan 28 yaşındaki M.Ç. olduğunu tesbit etti. Ekipler, Çayırova İlçesi'ne bitişik olan Tuzla İlçesi'ne bağlı Şifa Mahallesi'nde oturduğu anlaşılan M.Ç.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. M.Ç.'nin daha sonra sevkedildiği adliyede Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak serbest kaldığı belirtildi. - Çayırovakocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Çalışan Kar Maskesi Takıp Tabanca ile Akaryakıt İstasyonunun Marketini Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement