Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala: "Artık Mazeret Yok İş Çok" - Son Dakika
Politika

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala: "Artık Mazeret Yok İş Çok"

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala: "Artık Mazeret Yok İş Çok"

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Vatandaşımız tarihi bir seçim sonucuna imza atmıştır.

06.11.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Vatandaşımız tarihi bir seçim sonucuna imza atmıştır. Bunun gereğini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Mazeret yok, iş çok. Ne yaptığını ve ne yapacağını bilen bir siyasi iradeyiz" dedi.

Efkan Ala, İznik'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir araya gelen Ala, Ayasofya Cami çıkışında vatandaşların sıkıntılarını dinledi. İzniklilerin AK Parti'den yana göstermiş oldukları teveccühe teşekkür eden Ala, kimsenin güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyleyerek, "Gerek Türkiye'deki gerekse sınırların dışındaki kardeşlerimize bu seçim hayırlı olsun. Milletimiz memleketin önünü açtı. Bizlere hem teşkilatlar, milletvekilleri ve devlet kademesinde çalışanlar olarak, ciddi sorumluluklar yükledi. Bize vazifelerimizi hatırlattı" dedi.

Herkesin siyasi istikrar olmazsa nelerle karşılaşacağını gördüğünü ifade eden Ala, "Vatandaşımız tarihi bir seçim sonucuna imza atmıştır. Bunun gereğini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Mazeret yok, iş çok. Ne yaptığını ve ne yapacağını bilen bir siyasi iradeyiz. Kendi program ve projemizi, milletimizin menfaati ve memnuniyetini esas alarak uyguluyoruz. Bu konuda tavrımız ve tutumumuz bellidir. Terör ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

İznik zeytininin de tadına bakan Ala, iki kilo zeytin aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala: 'Artık Mazeret Yok İş Çok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement