Eskihisar Feribot Hattında Uyuşturucu Denetimi - Son Dakika
Güncel

Eskihisar Feribot Hattında Uyuşturucu Denetimi

Eskihisar Feribot Hattında Uyuşturucu Denetimi

Gebze Eskihisar feribot iskelesinde gerçekleştirilen uygulamada, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ve Eskihisar Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucu madde taraması için özel yetiştirilmiş köpekler eşliğinde feribottan inen araçlardan şüpheli gördüklerini tek tek aradılar.

15.08.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Eskihisar feribot iskelesinde gerçekleştirilen uygulamada, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ve Eskihisar Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu madde taraması için özel yetiştirilmiş köpekler eşliğinde feribottan inen araçlardan şüpheli gördüklerini tek tek aradılar.

Türkiye genelinde ve Kocaeli'de son aylarda uyuşturucudan ölüm vakalarının artması üzerine harekete geçen Kocaeli il Jandarma Komutanlığı'na bağlı Gebze Eskihisar Jandarma Komutanlığı ekipleri, feribot yolunda uygulama yaptılar. Narkotik ve bomba konusunda deneyimli köpekler şehirler arası otobüsler, yük taşıyan kamyonlar ve hususi araçlar ve yolcular tek tek arandı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan toplam 18 kişiye işlem yapıldığı belirtildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskihisar Feribot Hattında Uyuşturucu Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement