Eşkinat ve Albayrak incelemelerde bulundu - Son Dakika
Güncel

Eşkinat ve Albayrak incelemelerde bulundu

Eşkinat ve Albayrak incelemelerde bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa esnafını ziyaret edip incelemelerde bulundu.

15.11.2016 16:36

Hükümet Caddesi esnafı ile başlayan ziyaretlerde Eşkinat ve Albayrak Köprübaşı ve 100. Yıl Mahallesi esnaflarını gezerek istek ve şikayetlerini dinledi.

Yakın bir zamanda taşınacak pazar sokağında da incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, pazarın taşınmasının ardından pazar yolunun yenileceğini ve şehir içi trafiğin daha da rahatlayacağının müjdesini verdi.

EŞKİNAT: "DAHA İYİ, DAHA MUTLU BİR SÜLEYMANPAŞA İÇİN HALKIMIZIN DA GÖRÜŞLERİNİ ALARAK PROJELERİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Mehmet Hilmi İşsever'in de eşlik ettiği inceleme ve ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, "Şehrimizin sorunlarını çözmek için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte tüm gücümüzle uğraşıyoruz. Bugün de Hükümet Caddesi, pazar sokağı ve 100. Yıl Mahallemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Gerek Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz, gerekse büyükşehir belediyemiz daha iyi, daha mutlu bir Süleymanpaşa için halkımızın da görüşlerini alarak projelerimizi geliştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşkinat ve Albayrak incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement