Eskişehir Çocuk Senfoni Orkestrası Alkışlandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Çocuk Senfoni Orkestrası Alkışlandı

Eskişehir Çocuk Senfoni Orkestrası Alkışlandı

Çocuk Senfoni Orkestrası alkışlandıESKİŞEHİR, (DHA) - ESKİŞEHİR merkez Tepebaşı İlçe Belediyesi'nin 'İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası', verdiği konser sonunda ayakta alkışlandı.

27.04.2016 15:30

Çocuk Senfoni Orkestrası alkışlandı

ESKİŞEHİR, (DHA) - ESKİŞEHİR merkez Tepebaşı İlçe Belediyesi'nin 'İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası', verdiği konser sonunda ayakta alkışlandı.

Tepebaşı Belediyesi 'İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın '23 Nisan' konseri dün akşam Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Konseri Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç ile çok sayıda davetli izledi. Çocuk Orkestrası, seslendirdiği eserlerle konser salonunu dolduranlara büyük coşku yarattı. Davetliler konser bitiminde çocuk orkestrasını alkışladı. Konser sonunda konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocuk orkestrasının 1.5 yıl önce kurulduğunu belirtti. Ataç, "Bu proje bir Anadolu devrimidir, çok ciddi bir emek ürünüdür. Orkestramız 350 kişilik koromuzla beraber sahne aldı. Bu müthiş bir şey" dedi. Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İki Elin Sesi Var Çocuk Orkestrası'nın şefi Ramazan Albayrak'a çiçek vererek teşekkür etti.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Çocuk Senfoni Orkestrası Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement