Eskişehir Emirdağlılar Derneği'nden Yazar Halil Erenoğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Emirdağlılar Derneği'nden Yazar Halil Erenoğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Eskişehir Emirdağlılar Derneği\'nden Yazar Halil Erenoğlu\'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Eskişehir’de kültür ve sanat alanında faaliyetlerini yürüten Eskişehir-Emirdağ Kültür Sanat Derneği Derneği (ESAB) Yönetim Kurulu üyeleri, tedavi gören Emirdağlı yazar Halil Erenoğlu’nu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

27.10.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de kültür ve sanat alanında faaliyetlerini yürüten Eskişehir- Emirdağ Kültür Sanat Derneği Derneği (ESAB) Yönetim Kurulu üyeleri, tedavi gören Emirdağlı yazar Halil Erenoğlu'nu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı, Emirdağlı yazar Halil Erenoğlu'nun Eskişehir'e sık sık gelerek kendilerini ve derneği ziyaret ettiğini hatırlattı. Urfalı, "Ziyaret esnasında Eskişehir'de yapılacak kültür ve sanat çalışmaları ile bilgi alışverişi yapardık. Eskişehir'in ve Emirdağ'nın kültür ve sanat çalışmalarına faydaları olan bir yazarımızdır. Yazar Halil Erenoğlu, derneğimize üye yazarımızdır. Eskişehir Devlet Hastanesi'nde rahatsızlığından dolayı tedavi görmektedir. Kendisine hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dedik ve acil şifalar temennisinde bulunduk. Erenoğlu, Ordu'da albay iken emekli oldu ve aramıza katıldı ve emekli olduktan sonra hem de yazarlığa başladı. 'Emirdağ Yazıları' adlı kitabını yazarak, Eskişehir ve Emirdağ edebiyat dünyasına eser kazandırdı" dedi.

(İHA-MET-Y)

. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Emirdağlılar Derneği'nden Yazar Halil Erenoğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement