Eskişehir Sanayi Odası Genel Kuruluna Doğru - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Sanayi Odası Genel Kuruluna Doğru

Sarar."ESO'da değişim kaçınılmazdır."

13.06.2013 14:50

Sarar Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Cemalettin Sarar Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) haziran ayında yapılacak genel kurulu seçimlerine ilişkin "ESO'da değişim kaçınılmazdır. Bu haliyle oda yönetimi sanayicinin önünü tıkamaktadır" dedi.

Fabrikasının toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Sarar, Eskişehir'in sanayi potansiyelinin yüksek olduğunu ancak gereken yere gelemediğini öne sürerek, sanayicinin kendisini dünyaya taşıyacak bir odaya ihtiyacı olduğunu savundu.

"Türkiye ve Eskişehir ekonomisinin temel taşı olan üreticilerimiz, sanayicilerimiz yalnız bırakılmış durumda" diyen Sarar, şunları kaydetti:

"Sanayi odamızın her yönden sanayicimize yeni yollar açması gerekiyor. Yol göstermesi, rehberlik etmesi gerekiyor. Yeni ve Güçlü Eskişehir markalarının oluşması için herşeyimiz var ancak destek olacak bir odamız yok. Üniversiteler şehrinde yaşıyoruz. Odamız ne şehirle ne de üniversitelilerle etkileşim içinde bir sinerji yaratamadı. Potansiyellerimiz yeni değerlere dönüştürülemedi. ESO'da değişim kaçınılmazdır. Bu haliyle oda yönetimi sanayicinin önünü tıkamaktadır. Eşitlikçi, adil ve vizyoner yeni bir yönetimle Eskişehir ve sanayicimiz kazanacaktır. Bu hafta yapılacak olan seçimlerin hayırlı sonuçlara vesile olacağından eminim. Nebi Hatipoğlu ve beraberindeki arkadaşlarımın Eskişehir sanayisi için gerekenleri yapacak güçte, deneyimde ve kararlılıktadır."

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarar, Sakarya Caddesi üzerindeki Bayat Pazarı'nda bulunan terzi dükkanlarının resminin çizili olduğu tabloyu göstererek fotoğraf çektirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Sanayi Odası Genel Kuruluna Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement