Eskişehir Valisi Tuna ve Eşi İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Valisi Tuna ve Eşi İftar Yemeğine Katıldı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, hayırsever Meryem Dilşad İpbaş tarafından, yetiştirme yurtlarında kalan çocuklara, bakıcılarına ve ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri adına verilen iftar yemeğine katıldı.

23.06.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, hayırsever Meryem Dilşad İpbaş tarafından, yetiştirme yurtlarında kalan çocuklara, bakıcılarına ve ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri adına verilen iftar yemeğine katıldı.

Bir lokantada düzenlenen etkinliğe, Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Meryem Dilşad İpbaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Tuna, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayında toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın daha fazla ön plana çıktığını belirterek, yurtta kalan çocuklarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bu imkanı sağlayan hayırsever Meryem Dilşad İpbaş ve ekibine teşekkür eden Vali Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu çocuklar hepimizin çocukları. Bugün sıcak bir aile ortamında çocuklarımızla birlikte hayırsever Meryem hanımın misafiri olduk. Çocuklarımızla birlikte olmak, onların yüzündeki tebessümü görmek bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah ileriki günlerde de çocuklarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Özellikle bu ayda toplumumuzda sevgiye ve şefkate muhtaç birçok insan var. Bunlardan bir kısımda devletimizin koruması altında yurtlarda yaşayan çocuklarımız. Çocuklarımız başarılı bir şekilde okullarını bitirip tatile girdiler. Bizde bu ramazan akşamında çocuklarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Burada hep birlikte çocuklarımızın bu güzel mutluluğuna ortak oluyoruz."

İftar yemeğinin ardından 18 yaşına giren Murat Annaç ve 17 yaşına giren Hüseyin Akıner'e yaş günü kutlaması yapıldı. Murat ve Hüseyin kendileri için hazırlanan sürpriz yaş pastayı Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna ile birlikte kesti.

Murat ve Hüseyin'in ileride ülkeye hayırlı insanlar olmasını dileyen Vali Tuna:

"Bu çocuklarımız, bu ülkenin, bu toplumun yani hepimizin çocukları. Çocuklarımızın başarılı bir şekilde büyüdüğünü görmek, vatana ve millete faydalı birer insan olduklarını görmek bizi ayrıca memnun edecektir."

Vali Tuna, çocukların bu ülke, bu vatan ve bu millet için çok çalışmalarını dileyerek, onlardan söz aldı. Tatilde okumaları için çocuklara kitap hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Valisi Tuna ve Eşi İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement