Eşme Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Eşme Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi

Eşme Halk Eğitim Merkezi\'nin Yıl Sonu Sergisi

Uşak'ın Eşme Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun düzenlediği beceri kurslarına katılanların el emeği ile ürettikleri eserler, düzenlenen yılsonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

04.06.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Eşme Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun düzenlediği beceri kurslarına katılanların el emeği ile ürettikleri eserler, düzenlenen yılsonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

Eşme Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Yılsonu Sergisi açılışı ve sertifika dağıtımı Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, İlçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, daire müdürleri ve vatandaşlar ile kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Vali Mehmet Ufuk Erdeni kursiyerlerin bir sezon boyunca kararlılıkla ve özveri ile kurslarını tamamladıklarını belirterek, "Öğrenim hayatının her safhasında çok önemlidir. Temel eğitimi ilkokulda alıyor, meslek seçimini ise üniversitede yapıyoruz. Hayatın alanı o kadar geniş ve o kadar çeşitli ki, değişik meslekler yeni çıkıyor ya da azalıyor hayat devam ediyor. Bu hayat içersinde kadınlarımız omuzlarına aldıkları rolü çok iyi yapıyorlar. Emeklerini boşa geçirmedikleri için sabırla kararlılıkla çalıştıkları için kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Törende, halk eğitim merkezinde düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden tarafından verildi. Kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği defile ve sergi büyük beğeni görürken kursiyer kızına yardım eden 106 yaşındaki Emine Yalçın ile Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden bir süre sohbet etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşme Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement