Esogü Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, Binicilik Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Esogü Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, Binicilik Fuarı'nda

Esogü Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, Binicilik Fuarı\'nda

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, "At ve Binicilik Fuarı Equist İstanbul Horse Show"a katıldı.

12.04.2014 10:42  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, Eskişehir'deki atçılığı tanıtmak amacıyla "At ve Binicilik Fuarı Equist İstanbul Horse Show"a katıldı. İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 9 ülke, 76 firma, 5 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen fuara yaklaşık 12 bin ziyaretçi bekleniyor.

Yüksekokul müdürü Yard. Doç. Dr. Hakan Çalışkan, ESOGÜ Mahmudiye Meslek Yüksekokulu standını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, üniversitenin anı tabağını hediye etti. Eker, burada yaptığı açıklamada, Mahmudiye'nin Türkiye'nin en köklü at merkezlerinin olduğunu belirterek, ESOGÜ Mahmudiye Meslek Yükseokulu'nun Türkiye'nin atçılığına katkılarını takdirle izlediğini kaydetti. Eskişehir 2013 Türk Dünyası Başkenti Ajansı'nın desteklediği ESOGÜ Mahmudiye Atlı Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin insanların atlarla tekrar buluşması için bir fırsat olduğunu ifade eden Eker, projeyi desteklediklerini bildirdi. Eker, yüksekokulu öğrencilerinden Şeyma Altıntaş ile sohbet etti.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da ESOGÜ Mahmudiye Meslek Yüksekokulu standına gelerek Yard. Doç. Dr. Hakan Çalışkan'ı kutladı. Equist Horse Show, 13 Nisan Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esogü Mahmudiye Meslek Yüksekokulu, Binicilik Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement