Eto'o Vakfı İçin Düzenlenecek Maça Darbe Girişiminin Gölgesi Düştü - Son Dakika
Güncel

Eto'o Vakfı İçin Düzenlenecek Maça Darbe Girişiminin Gölgesi Düştü

Eto\'o Vakfı İçin Düzenlenecek Maça Darbe Girişiminin Gölgesi Düştü

Eto'o Vakfı için düzenlenecek maç, yaşanan darbe girişimi sonrası iptal edildi.

17.07.2016 10:26

Eto'o Vakfı için düzenlenecek maç, yaşanan darbe girişimi sonrası iptal edildi. Maçın daha sonra oynanacağı belirtilirken net bir tarih kararlaştırılmadı.

Maç öncesi yapılan gala gecesi de kısa sürede bitti. Geceye gelenler özellikle sosyal medyada yayılan 'darbe' söylentileri sonrası apar topar mekanı terk etti.

Yaşanan olaylar öncesi galaya büyük bir ilgi vardı. Herkes ünlü futbolcularla bir kare selfie çekmek için adeta sıraya girmişti. Ancak twitter'dan yayılan 'darbe' söylentileri geceyi tam bir kabusa dönüştürdü. Sahneye çıkan Enbe Orkestrası herkesin elindeki telefonlarla dışarı çıkmaya başlamasının ardından şarkılarını boş salona söylemek zorunda kaldı. Twitter'dan haber alanlar koşar adım bahçeye çıkarak İstanbul ve Ankara'daki yakınlarını aramaya başladı.

"Kötü haber tez yayılırmış" derler ya haberin doğruluğunu öğrenenler odalarına çekildi.

Olayın salona yansımasının ardından ise program kısa sürede sonlandırıldı. Bahçeye çıkan Desailly'yi görenler bile daha 1 saat öncesine kadar fotoğraf çekmek için sıraya girdikleri efsane oyuncuyu görmezden geldiler.

Başta Eto'o olmak üzere tüm futbolcular yaşanan karanlık tablonun ardından kendilerine ayrılan özel villalara döndü. Geceyi otelde geçiren Puyol ve Abidal sabah Eto'o'nun özel jetiyle Barcelona'ya hareket etti.

Hazard ve diğerleri ise özel uçakla ülkelerine döndü. Sabah lobide karşılaştığımız Hamza Hamzaoğlu, takımının yanında olmak için karayoluyla Bursa'ya hareket etti. Ümit Davala, Çeşme'ye giderken, Emre Aşık ise beklemeyi tercih etti.

Öğleden sonra teknik direktör Capello ve Essien de Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'le yaptıkları kısa sohbet sonrası odalarına çekildi. Onlar da Hazard gibi dönüş için uçak bekleyen isimler arasında...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Eto'o Vakfı İçin Düzenlenecek Maça Darbe Girişiminin Gölgesi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement