EÜAŞ Genel Müdürü Alış'tan Keban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

EÜAŞ Genel Müdürü Alış'tan Keban'a Ziyaret

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürü Halil Alış, yıllar önce görev yaptığı Elazığ'ın Keban ilçesini ziyaret etti.

26.09.2014 13:14  Güncelleme: 13:26

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, yıllar önce görev yaptığı Elazığ'ın Keban ilçesini ziyaret etti.

EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış, Keban'da Kaymakam Hayrettin Baskın ve Belediye Başkanı Fethiye Atlı'yı ziyaret etti. Alış, "Burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün daire başkanları ve daire müdürlerimizle Keban'ı ziyarete geldik. EÜAŞ çok amaçlı toplantı salonunda bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda yatırım projeleri ve faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunacağız" dedi.

Meslekte 8. yılını doldurduğunu ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kolalı ise, "Bugün Keban Barajı'nı yakından görme fırsatım oldu. Gerçekten takdire şayan bir mühendisliğinin olduğunu gördüm. Keban Barajı Türkiye'mizin enerjisinin çok büyük bir kısmını karşılamaktadır. Bugün burada olmaktan dolayı da son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim" diye konuştu.

Genel müdür ve yardımcısının ziyareti ile ilgili bilgi veren Keban Baraj Müdürü Tahsin Yazıcı da, "Genel müdürümüz, genel müdür yardımcılarımız, daire başkanlarımız Keban'a ziyarette bulundular. Yapacağımız iki günlük toplantılarımızda yatırım projeleri ve faaliyetleri konusunda istişarede bulunacağız. Umarım hayırlısı olur" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel EÜAŞ Genel Müdürü Alış'tan Keban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement