Evi Yanan Aileye Komşuları Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Aileye Komşuları Sahip Çıktı

Evi Yanan Aileye Komşuları Sahip Çıktı

Düzce'de, evleri yanan 6 kişilik İmmetoğlu ailesi sokakta kalınca komşuları evinin bir odasını açtı.

11.03.2015 16:26

Düzce'de, evleri yanan 6 kişilik İmmetoğlu ailesi sokakta kalınca komşuları evinin bir odasını açtı. Sokaklardan kağıt toplayarak geçimini sağlayan Murat İmmetoğlu tek odalı evlerinin yeniden yapılması için yardım istedi.

Geçtiğimiz hafta Salı günü Ağa Mahallesi'nde 1270 Sokak'ta Murat İmmetoğlu'na ait tek odalı ev yandı. Sokaklardan kağıt toplayarak geçinmeye çalışan Murat İmmetoğlu, eşi Vasfiye, çocukları Celalettin ve Çınar ile babası Celalettin ve engelli kardeşi Ferdi İmmetoğlu sokakta kaldı. İmmetoğlu iki gün boyunca at arabasının üzerinde yaşamaya çalışırken, yangın sırasında Ankara'da bulunan komşuları Tezcan Aşır evine döndüğünde sokakta kalan aileyi görünce evini açtı. 5 gündür Tezcan Aşır'ın evinin bir odasında kalan İmmetoğlu ailesi yanan evlerinin yeniden yapılması için yardım istedi.

Murat İmmetoğlu yeniden evlerinde yaşamak istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz hafta evimiz yandı. Bir süre sığınacak bir yer bulamadık ve at arabası üzerinde kaldık. Komşumuz sahip çıktı. Başkasının evinde kalmak zorundayız. Kendi evimizde kendi yağımızla kavrulmak istiyoruz. Hayırseverlerden ve devletimizden bize yardım etmesini bekliyoruz" dedi.Evinin bir odasını aileye açan Tezcan Aşır ise, "Ben yangın olduğu gün Ankara'da tedavi görüyordum. Mahalleye geldiğimde komşularımı at arabası üzerinde yatarken gördüm. Hemen evimin tek odasını açtım ve kalmalarını sağladım. Ben bir süre daha idare ederim ancak benim de ailem var. Yetkililerin, hayırseverlerin bu aileye sahip çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Aileye Komşuları Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement