Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye'nin Cari Açığını Kapatacaktım - Son Dakika
Güncel

Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye'nin Cari Açığını Kapatacaktım

Adana'da, onlarca kadını evlilik vaadiyle kandırıp 150 bin liradan fazla kredi çektirip dolandıran cezaevi firarisi sahte binbaşı yakalandı. Dolandırıcı, "Türkiye'nin cari açığını kapatacaktım" dedi.

18.05.2016 09:44  Güncelleme: 11:21

Adana'da, sosyal medyada tanıştığı ondan fazla kadını evlilik vaadiyle kandırıp 150 bin liradan fazla kredi çektirip dolandıran cezaevi firarisi sahte binbaşı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 12 dolandırıcılık olayından 6 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 5 bin 344 lira para cezası alan Ali Y. (42), bir süre önce cezaevinden firar etti. Polis firar eden hükümlünün fotoğrafını dağıtarak yakalanması için çalışma başlattı.

POLİS, ŞÜPHELİYİ FARK ETTİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekipleri, Seyhan ilçesi Yeni mahallede bir alışveriş merkezinde bulunduğu sırada dolandırıcıya benzeyen bir kişiyi fark etti. Polis yanına gittiği şahıstan kimlik sordu. Bir infaz koruma memuruna ait olan kimlik kartının bu kişiye ait olmadığından şüphelenen polis, şahsı parmak izi çalışması için Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Yapılan çalışmada şahsın infaz koruma memuru olmadığı, kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar eden Ali Y. olduğu belirlendi.

EVİNDE BİNBAŞI KAMUFLAJI, BİNBAŞI KAŞESİ VE BİNBAŞI KIYAFETİ İLE ÇEKİLMİŞ ÇOK SAYIDA FOTOĞRAF ELE GEÇİRİLDİ

Polis, Ali Y'nin evinde yaptığı aramada, binbaşı kamuflajı, başka bir isme ait istihbarat binbaşı kaşesi, isimliği, binbaşı kıyafeti ile çekilmiş çok sayıda fotoğraf ele geçirdi.

Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'nin Cari Açığını Kapatacaktım

EVİNDEKİ BİR ODAYI MAKAM ODASI YAPTIRTMIŞ

Kendini sosyal medyada tanıştığı kadınlara istihbarat binbaşısı olarak tanıtan Ali Y.'nin özel kamuflaj, isimlik, üniforma, kaşe yaptırdığı hatta evindeki bir odayı makam odası gibi yaptırıp sosyal medyada tanıştığı kadınlarla görüntülü konuşarak onları kandırdığı belirlendi. Polis sahte binbaşının bu yöntemle 10'dan fazla kadını evlilik vaadiyle kandırdığı ve 150 bin liradan fazla kredi çektirip dolandırdığını tespit etti.

Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye'nin Cari Açığını Kapatacaktım

"BENİ YAKALAMASAYDINIZ TÜRKİYE'NİN CARİ AÇIĞINI KAPATACAKTIM"

Suçlamaları kabul eden Ali Y'nin polise, "Beni yakalamasaydınız Türkiye'nin cari açığını kapatacaktım" dediği öğrenildi.

Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye'nin Cari Açığını Kapatacaktım

Zanlı işlemlerin ardından önce adli tıp birimine götürülüp sağlık kontrolünden geçirildi daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan işlemlerin ardından Ali Y., cezaevine götürüldü.

REZA ZARRAB'DAN MI ESİNLENDİ?

Zanlının sözleri akıllara, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve sonra tahliye olan iş adamı Reza Zarrab'ın "Cari açığın yüzde 15'in tek başına ben kapattım" sözlerini getirdi.

Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye\'nin Cari Açığını Kapatacaktım
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evlilik Vaadiyle Kadınları Dolandıran Sahte Binbaşı: Türkiye'nin Cari Açığını Kapatacaktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Tmm: Kadınların üniforma hastalığı tescillenmiş oldu 18 13 Yanıtla
  • gakko: cami yapacam deseydi inandırıcı olurdu faizile geri alırdı ama paralar ayakkabı kutusunda olmalı 11 1 Yanıtla
  • kuzeyli dosst: reza diyor inanıyorsunuz harbi yerli malı organik milli insanımıza inanmıyorsunuz)) çok ayıp çokk paralelcimisiniz ne?? 10 0 Yanıtla
  • Mehmet sefer: Yakında ödül alabilirsin 7 0 Yanıtla
  • vatandaş: iy ibari bu sefer Adana değil ... Neyyyyy !!! 6 0 Yanıtla
  • mekancı: 1 adana 55 samsun 6 0 Yanıtla
  • Dingil: Bizim cari açığımızı zarraf isimli Hayır sever işadamı kapatmış tı 4 1 Yanıtla
  • xawn: korsan ülke olunca bu tip olaylar gayet normaldir.bilmediyimiz daha neler var.toplum susturulmuş kimin ne yaptığı bilinmez olur 5 0 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrrrrrrr: hahahaha allah razı olsun sagol senın gıbı duyarlı vatandaşlara ıhtıyacmız vardı eyvallah şarlatana bak ya tepedekınden en aşagısana kadar mılletle alay edıyorlar sende gec makaranı zıbıdı sen cok yoruldun dıyede sımdı senı tesıslere alacaklar 4 0 Yanıtla
  • fb: genemi adana helal olsun 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement