Expo'yu 1 Milyon Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Expo'yu 1 Milyon Kişi Ziyaret Etti

EXPO 2016 Antalya sergi alanını, 23 Nisan'dan bu yana 1 milyon kişi ziyaret etti.

22.07.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya sergi alanını, 23 Nisan'dan bu yana 1 milyon kişi ziyaret etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin ilk EXPO'su özelliğini taşıyan, 112 hektarlık alanda 57 ülkenin katıldığı EXPO 2016 Antalya'ya yerli ve yabancı konukların ziyaretleri sürüyor.

"Çiçek ve Çocuk" temasıyla 22 Nisan'da açılışı gerçekleştirilen ve 23 Nisan'da ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan EXPO'da ziyaretçi sayısı 1 milyon oldu.

Sergi alanına giriş yapan 1 milyonuncu ziyaretçi, Kemer ile Karakurt aileleri, bando ve konfetiler eşliğinde, maskotlar Ece-Efe tarafından karşılandı. Törende hazır bulunan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Fırat Işık, ziyaretçileri tebrik etti.

Genel Sekreter Işık, ziyaretçilere çiçek ve çeşitli hediyelerin yanı sıra 9 Ağustos'ta gerçekleşecek Sting konseri için bilet verdi.

EXPO'nun sergi alanına bir milyonuncu ziyaretçi olarak, 11 aylık kızı Meryem Miray ile giren turizmci Hakkı Kemer, EXPO 2016 Antalya'yı daha önce de arkadaşlarıyla ziyaret ettiğini belirtti.

Kemer, EXPO'nun 1 milyonuncu ziyaretçisi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, sergi alanında her defasında güzel zaman geçirdiğini vurguladı.

Nilay Kemer ise iş yoğunluğu nedeniyle daha önce alanı ziyaret etme şansları olmadığını dile getirerek, "Uzun zamandır gelmek istiyorduk ama fırsat bulamamıştık. Arkadaşlarımız bugün ısrar etti. Şansın böylesi ki 1 milyonuncu ziyaretçi olduk. Gerçekten çok mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra golf aracıyla alanı gezen ziyaretçiler, Turkcell EXPO Kulesi'ne çıktı.

Bu arada, Ajansın Genel Sekreteri Fırat Işık, ziyaretçi sayısının her geçen gün artığına dikkati çekerek, herkesi sergi alanına davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Expo'yu 1 Milyon Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement