Eynesil'de Gençlik Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Eynesil'de Gençlik Hizmetleri

Eynesil'den 17 gencin, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Silifke'de düzenlenen gençlik kampına katıldığı bildirildi.

15.06.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil'den 17 gencin, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Silifke'de düzenlenen gençlik kampına katıldığı bildirildi.

Eynesil Gençlik Merkezi Yetkilisi Gökhan Özarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'dan 20 öğrencinin katılacağı Mersin Silifke kampında Eynesil'den 17 öğrencinin yer aldığını söyledi.

Kampta öğrencilerin yararlanması için voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi aktivetelerinin yapılabileceği sahaların yer aldığını belirten Özarslan, "220 kapasiteli Mersin Silifke kampımızda bir adet yüzme havuzu bir adet de süs havuzu bulunmaktadır. İlçemizde faaliyet gösteren eğitim öğretim kurumlarını ziyaret ederek mayıs ayında gençlerimizi kamplar hakkında bilgilendirdik. 14 ve 24 yaş gruplarından oluşan 150 genç kendilerine uyan kamplara müracaat ettiler.  Hayırlısıyla 17 gencimizden oluşan ilk kafilemizi Mersin'in Silifke kampına gönderdik. 14 Haziran'da başlayan gençlik kamplarına katılımlar eylül ayına kadar devam edecektir. Eynesil'den de yüzlerce gencimizi Türkiye'nin dört bir tarafına tatile göndereceğiz" dedi.

Eynesil Kaymakamlığı tarafından Gençlik Kamplarına katılan gençlere eşofman ve spor ayakkabısı hediye edildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eynesil'de Gençlik Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement