Facebook'u Kolaylaştıracak 6 Tarayıcı Eklentisi - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'u Kolaylaştıracak 6 Tarayıcı Eklentisi

Facebook\'u Kolaylaştıracak 6 Tarayıcı Eklentisi

Sosyal medya meraklısı iseniz, bu yazıda önereceğimiz Facebook tarayıcı eklentileri ile, Facebook açık olmadan bile kullanabilirsiniz.

03.11.2014 16:09

Sosyal medya meraklısı iseniz, bu yazıda önereceğimiz Facebook tarayıcı eklentileri ile, Facebook açık olmadan bile kullanabilirsiniz.

Tarayıcı eklentileri ile yapılabilecek şeylerin ucu bucağı yok. Gereksiz reklamalrı engellemekten hesap makinesi olarak kullanmaya, en son haberleri takip etmekten dosya indirmeleri hızlandırmaya kadar tonla şey mümkün. Hatta varlığından haberiniz bile olmadığına emin olduğumuz internet tarayıcılar bile var. Ama Facebook için bu aşağıdaki eklentiler çok işinize yarayacak, ona eminiz.

Social Fixer

Bu eklenti tonla işi bir arada yapıyor, Facebook duvarınızı filtrelemekten gelen postları tab'lara bölüp kategorize etmeye kadar. Ayrıca Facebook sayfasını görmek istemediğiniz bölümleri kaldırabilir, okumuş olduğunuz paylaşımları gizleyebilir veya özel temaları ile Facebook pencerenizi canlandırabilirsiniz. Siteden buraya tıklayarak indireceğiniz eklenti Internet Explorer dışında tüm büyük tarayıcılarla çalışıyor.

Photo Zoom

Google Chrome tarayıcısı için buraya tıklayıp indirebilceğiniz eklenti, Facebook'daki fotoğrafları büyütmeye yarıyor. Tüm albümlerdeki, paylaşımlardaki ve profillerdeki imajları büyütüp görebilirsiniz.

Adblock Plus

En popüler internet tarayıcı eklentilerinden olan Adblock Plus, sadece Facebook'daki değil, tüm web sayfalarındaki rahatsız edici reklamları (banner, pop-up, video reklamlar, hepsi) ortadan kaldırmaya yarıyor. Chrome, Firefox, Safari ve Internet Explorer için kullanabileceğiniz Adblock Plus'ı buraya tıklayarak sitesinden indirebilirsiniz.

Hoolet

Chrome ve Firefox için buradan indirebileceğiniz bu eklenti ile web'de herhangi bir sayfadan direk sosyal medya hesaplarınıza (Facebook, Twitter, Pinterest, G+, Yelp, YouTube, vs.) aynı anda paylaşım yapabilirsiniz. veya bir mesajınıza zaman ayarlayıp, istediğiniz sosyal ağlarda istediğiniz zaman paylaşılmasını tercih edebilirsiniz.

Facebook For Chrome

Adından da anlaşılacağı gibi sadece Chrome için resmi olmayan bu eklenti ile direk araç çubuğuna bir Facebook penceresi yerleştirebilirsiniz. Anında uyarılar, paylaşımlar ve mesaj gönderme, yorum yapma gibi tüm işlevleri Facebook sayfasını açmadan halletmeniz mümkün. Buraya tıklayıp indirebilirsiniz.

Photon

Başka bir Chrome eklentisi olan Photon da Facebook için Instagram tarzı bir fotoğraf editörü işlevi görüyor. Fotoğraf indirme, izleme, büyütme, değiştirme ve paylaşma gibi türlü işlevlere sahip eklentiyi buraya tıklayarak indirmeniz mümkün.

The post Facebook'u Kolaylaştıracak 6 Tarayıcı Eklentisi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Facebook'u Kolaylaştıracak 6 Tarayıcı Eklentisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement