Fatih Erkoç'tan "Barış" Konseri - Son Dakika
Güncel

Fatih Erkoç'tan "Barış" Konseri

Fatih Erkoç\'tan "Barış" Konseri

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul DHA Sanatçı Fatih Erkoç, Beylikdüzü'nde düzenlenen "2. Barış ve Sevgi Buluşmaları" etkinliği kapsamında konser verdi.

02.09.2015 13:53

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ/ İstanbul DHA

Sanatçı Fatih Erkoç, Beylikdüzü'nde düzenlenen "2. Barış ve Sevgi Buluşmaları" etkinliği kapsamında konser verdi. Erkoç bütün dünya için barış dilediğinde bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin dün gece düzenlediği konserden önce telefonla görüntülü bağlantı yapan sanatçı Ferhat Göçer, oyuncular Levent Üzümcü, Selçuk Yöntem ve Nilgün Belgün'ün "Dünya Barış Günü" mesajları sahnedeki dev ekrandan yansıtıldı.

Sahneye çıkan Fatih Erkoç, konserine başlarken "Dünya Barış Günü'nde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Dünya için barış diliyorum" dedi.

Konserde önce 'Yana Yana' şarkısından sonra flüt eşliğinde 'Ellerim Bomboş' şarkısını söyleyen Erkoç, 'Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter', 'Gurur', 'Gitme', 'Ağlama, 'Doktorum Nerde', 'Senden Kalan Tek Anı Bu', 'Yarim İstanbul' gibi sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. 'Happy' ve 'GetLucky' gibi hit olmuş yabancı parçaları da söyleyen sanatçı herkesi coşturdu. Fatih Erkoç, dillerden düşmeyen bazı şarkılarını 23 yıldan bu yana söylediğini hatırlatırken, "Bir şarkı 30 yılda klasikleşiyor. Şarkılarımızın klasik hale gelmesine çok az bir süre kaldı, hep beraber buna tanık olmayı diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Erkoç'a günün anısına plaket ve çiçek verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Erkoç'tan 'Barış' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement