Fatma Nine ve Oğlu İçin Seferberlik - Son Dakika
Yerel

Fatma Nine ve Oğlu İçin Seferberlik

Fatma Nine ve Oğlu İçin Seferberlik

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 66 yıl sonra suya kavuşturduğu Fatma Nine’yi unutmadı.

19.06.2015 10:56

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 66 yıl sonra suya kavuşturduğu Fatma Nine'yi unutmadı. Fatma Nine'nin ve oğlunun rahatsızlandığını duyan Başkan Türel, Demre Koordinatörlüğü'ne talimat vererek bir an önce tedavi ettirilmelerini istedi.

66 YIL SONRA EVİNE SU BAĞLANMIŞTI

20 yaşında gelin geldiği evine 66 yıl sonra su bağlanması ile Yeni Büyükşehir Yasası'nın sembolü haline gelen Fatma Nine ve oğlu hastalandı. Fatma Nine'nin sağ ayağı kısmi felç olurken, oğlu Osman Düngüllü şeker komasına girdi. Fatma Nine'nin rahatsızlandığını öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Koordinatörü Veli Sertbaş'a tüm tedavilerin yapılması için talimat verdi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Demre Koordinatörlüğü ekipleri, Demre Yavu Mahallesi'ne giderek, Fatma Nine ve oğlu Osman Düngüllü'yü tedavi için Demre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sağ ayağı kısmi felç olduğu için yürüyemeyen Fatma Nine ile şeker komasına giren Osman Düngüllü'yü, Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Murat Kazım Kazan muayene etti. İlaç tedavisi uygulanan Fatma Nine ile Osman Düngüllü kısa süre sonra eski sağlığına kavuştu.

TÜREL OĞLUMA TEŞEKKÜR

Eski sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Fatma Nine, "Her iki oğlumun yemeklerini ben yapıyordum. Yürüyemeyince çok korktum, çok üzüldüm. Menderes oğlumdan Allah razı olsun. Beni unutmadı" dedi.

Osman Düngüllü de, "İlgi ve alakalarından dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Eski sağlığıma kısa sürede kavuştum" diyerek mutluluğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatma Nine ve Oğlu İçin Seferberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement