Fatsa'da 500 Araçlık Katlı Otopark Projesi - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da 500 Araçlık Katlı Otopark Projesi

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa'da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi.

08.04.2015 13:14

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa'da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi.

Anlayan, yaptığı açıklamada, Sakarya İlköğretim Okulu karşısında bulunan ve mevcut haliyle açık otopark alanı olarak kullanılan alanın Büyükşehir Belediyesine devredildiğini belirterek buraya katlı otopark projesi yapılacağını ifade etti.

Katlı otoparkın zemin katında haftanın bir günü köylü pazarı kurulacağını anlatan Anlayan, "Bizim Sakarya ilköğretim Okulu'nun karşısında mevcut otoparkımız var ve burası 3.5 dönüm. Burası uzun yıllar açık otopark olarak kullanılıyor ve imar planında otopark ve pazar yeri tahsisli. Bizim de bu bölgede otoparka ve pazar yerine ihtiyacımız var. Şehir merkezinde yap işlet devret modeli ile otoparkımız var ama yetmiyor. Yeni bir otoparkın şehir merkezinde olması da çok önemli. Çünkü insanlar uzağa gitmek istemiyorlar. Yapacağımız proje iki katlı olacak. Birinci ve ikinci kat otopark üstü açık otopark olacak şekilde 500 araçlık olacak" dedi.

Proje alanının Ordu Büyükşehir Belediyesine devir edildiğini söyleyen Anlayan, "Katlı otopark yapmak bizim taahhüdümüzdü. Şimdi geldiğimiz noktada projenin yapılacağı alanı da Büyükşehir Belediyesine devrettik. Büyükşehir Belediyemiz Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde hem otopark hem de kapalı pazar yeri projesini programına almış durumda. Büyükşehir Belediye Başkanımıza burayla ilgili projemizi sunduk. Otopark 3 katlı olacak yalnız buranın zemin katını da haftada bir gün kadınlar pazarı olarak kullanmak istiyoruz. Projemiz uygun görüldü, Fatsa'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa'da 500 Araçlık Katlı Otopark Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement