Fatsalı Emlakçılar Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Fatsalı Emlakçılar Tanışma Toplantısı

Fatsalı Emlakçılar Tanışma Toplantısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Emlakçılar Derneği tarafından tanışma toplantısı düzenlendi.

19.05.2016 14:22

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Emlakçılar Derneği tarafından tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçede bir restoranda düzenlenen tanışma programına Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı ve Trabzon İnşaatçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ve çok sayıda emlakçı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, "Tanışma programımı kapsamında bir araya geldik. Değerli meslektaşlarımla bundan sonraki dönemlerde de birlik ve beraberliğimiz daim olur. Amacımız derneğimiz çatısı altında bir araya gelerek daha güçlü bir STK olmaktır. Bunun için çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizler güçlü olursak o derecede kaliteli hizmet veririz" diye konuştu.

Misafir olarak programa katılan Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan ise yaptığı açıklamada, "Türkiye tüm Emlak Müşavirleri Federasyonumuzda ülke genelinde üyemiz çok olmasına rağmen Karadeniz'e bakıldığında maalesef çok fazla üyemiz bulunmuyor. Şahsen Fatsa Emlakçılar Derneğimizin de federasyonumuzda olmasını arzu ediyorum. Çünkü konuşulacak ve paylaşılacak çok şeyler var. Birlik ve beraberlikten her zaman güç doğar " dedi.

Tanışma programı sırasıyla emlakçıların kendilerini tanıtmasıyla devam etti. Son olarak program yaşanan sorunların gündeme getirilmesi ve çözümlerinin neler olduğunun bulunması adına istişareyle sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsalı Emlakçılar Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Harun: aktıf bir arkadaş,yolun açık olsun Mehmet onmuş 0 1 Yanıtla

Advertisement