Fen İşleri Müdürlüğü Yaptığı Belediyenin Başkanı Oldu - Son Dakika
Yerel

Fen İşleri Müdürlüğü Yaptığı Belediyenin Başkanı Oldu

Fen İşleri Müdürlüğü Yaptığı Belediyenin Başkanı Oldu

30 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Toksoy: "17 yıl çalıştığım kuruma belediye başkanı olarak dönmek büyük bir mutluluk, o anlamda çok rahat edeceğimi düşünüyorum.

01.04.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Belediyesinde 17 yıl Fen İşleri Müdürlüğü yapan ve yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Göksal Toksoy, "17 yıl çalıştığım kuruma belediye başkanı olarak dönmek büyük bir mutluluk, o anlamda çok rahat edeceğimi düşünüyorum. Bu görev benim için büyük bir onur ve şereftir" dedi.

Belediye Başkanlığı makam odasında vatandaşların ve partililerin tebriklerini kabul eden Toksoy, burada yaptığı konuşmada, seçimde yüzde 40'lar civarında oy aldıklarını belirterek, Sarıkamış halkının kendilerine, teşkilata, milletvekillerine ve AK Parti'ye güvendiklerini söyledi.

Vatandaşların birikmiş hizmetlerin çözümü noktasında büyük bir beklenti ve ümit içinde olduğunu ifade eden Toksoy, "Nasıl seçim öncesi hep birlikte çalıştıysak şimdi de teşkilat olarak, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyelerimiz, milletvekillerimiz hep beraber çalışacağız. Bütün herkesin fikri düşüncesi, önerileri benim için çok önemli ve herkese kapımız açıktır" diye konuştu.

Sarıkamış halkının emin ellere belediyeyi teslim ettiğini dile getiren Toksoy, şöyle devam etti:

"Beş yıl öncesine kadar Sarıkamış Belediyesi'nde 17 yıl Fen İşleri Müdürü olarak çalıştım. O zamanda deneyimimle tecrübemle hep karar organının başında olmak istedim. Yuvama, evime döndüm. Tabii 17 yıl çalıştığım kuruma belediye başkanı olarak dönmek büyük bir mutluluk, o anlamda çok rahat edeceğimi düşünüyorum. Bu görev benim için büyük bir onur ve şereftir. Başarılı olacağımızdan çok eminim, heyecanlıyım ve hırslıyım. Şehrin karış karış her noktasını biliyorum. Bana oy veren vermeyen bütün Sarıkamış halkına Türkiye'nin her tarafından destek olan arkadaşlara teşekkür eder şükranlarımı sunarım."

Sarıkamış AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul da teşkilat olarak, gençlik kolları, kadın kolları ve destek veren bütün vatandaşların yaklaşık bir aydır gece gündüz demeden çalıştığını, belirterek, "AK Parti ailesinin ne kadar birbirine bağlı, güçlü, dinamik, çalışkan, gerçek bir teşkilat olduğunu ben çok çok iyi biliyorum" şeklinde konuştu. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fen İşleri Müdürlüğü Yaptığı Belediyenin Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement