Fenerbahçe, Emre'nin Biletini Kesti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Emre'nin Biletini Kesti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçında hakeme hakaret eden ve 2015'in mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Emre Belözoğlu ile yollarını ayıracak.

02.12.2014 12:32  Güncelleme: 12:54

Fenerbahçe'nin beraberliği tartışmalı bir penaltı golü ile güçlükle kurtarabildiği Eskişehirspor karşılaşmasında hakemlere hakaret ettiği gerekçesiyle oyundan atılan Emre Belözoğlu'na birer kırmızı kart da(!) taraftar ve yönetim gösterdi.

EMRE'NİN ÜSTÜNÜ ÇİZDİLER

Eurosport'ta yapılan ve "Emre Fenerbahçe'ye zarar mı veriyor?" başlıklı ankete katılım gösteren Fenerbahçeli taraftarların yüzde 83'ü "evet" şıkkını işaretleyerek kaptanın üstünü çizdiler.

"SÖZLEŞMEMİ UZATIN" MESAJI GÖNDERDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Emre Belözoğlu'nun Eskişehir maçında hakeme bela okuması, Fenerbahçe kariyerini bitirme noktasına getirdi. Kaptan'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi 3 1 Mayıs 2015'te sona eriyor. Tecrübeli futbolcu, verdiği demeçlerde birçok kez, 2 yıl daha futbol oynayıp, Fenerbahçe'de jübile yapmak istediğini açıkladı ve yönetime, "Sözleşmemi uzatın" mesajı gönderdi. Ancak bu mesajlar, Emre'nin çıkardığı olaylar yüzünden bir türlü yerine ulaşmadı. Yönetimden sözleşme uzatma konusunda güçlü sinyal gelmedi.

BILIC'E KÜFÜR ETTİ, VELİ'NİN BOĞAZINI SIKTI

Yönetimin bu isteksiz tavrında Emre'nin Şükrü Saracoğlu'nda Emenike ile tartışması, Beşiktaş derbisinde Veli'nin gırtlağını sıkıp, Slaven Bilic'e de küfür etmesi de önemli bir rol oynadı. Bu vukuatları tam unutulmak üzereydi ki Eskişehir maçında hakemlere "Allah belanızı vermesin" dediği için skor 1-1'ken direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. F.Bahçe 10 kişi kalınca Eskişehir 2-1 öne geçti. Sow'un son dakika penaltısı imdada yetişmese Kadıköy'deki 28 maçlık yenilmezlik serisi de bitecekti.

KREDİSİ BİTTİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın da da her zaman sahiplendiği Emre'ye son hareketinden dolayı büyük tepki gösterdiği öğrenilirken, kendisini ciddi bir dille uyardığı ileri sürüldü. Yönetimden kritik maçta kaybedilen 2 puanın ardından F.Bahçe'nin imajına artık zarar vermeye başladığı düşünülen Emre'ye "Boşuna kimseye kızma, hatayı kendinde ara" mesajı gitti. Hatayı kendinde ara" ifadesi Emre açısından "Bu son kırmızı kart bardağı taşıran son damla. Kredin bitti" anlamına geliyor.

SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK

Yani, 31 Mayıs 2015 saat 24.00'te sözleşmesi bittiği an Emre ile yollar ayrılacak. Emre, 31 Mayıs'a kadar kendini affettirip %10 ihtimalle kalsa bile artık yılda 2 milyon euro kazanamayacak. Yani, kaptan bu son hareketiyle pazarlık gücünü de yitirmiş oldu.

Fenerbahçe, Emre\'nin Biletini Kesti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Emre'nin Biletini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • HALIL GIRENAY: aziz volkan emre gibi yaratıklar türk futbolundan def edilmeliler, yoksa futbolumuzun halini görüyorsunuz 45 3 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Adam Dünyanın en nefret edilen futbolcuları listesinde ilk 10'a girdi. Yurt dışında da bizi temsil ediyor :)) 41 3 Yanıtla
  • SERDAR: TAKIMINA ZARA VERMEN APTAL BİR FUTBOLCU BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİL 41 3 Yanıtla
  • Tamtam: Geç kalındı gene de Zararın neresinden dönülürse kârdır!! 25 2 Yanıtla
  • eray: bu herif kendini ne sanıyor her maçta herkese saldırıyor fenere yakışmıyor bence hemen kadro dışı kalmalı diğer futbolculara emsal olur. 22 1 Yanıtla
  • mustafa: haber yalan emre nin üstüne gitmeseler adam ne yapıyor ki bu maçta olan olay gol için saldıran fb faul atışını kullanıyor geriden neymiş efendim yerinden kullanacakmışsın . nezaman yerinden bişey kullanıldı bu ülkede soruyorum. cevap bekliyorum 4 17 Yanıtla
  • Nyzclp: Allah daha beter etsin 17 3 Yanıtla
  • Nyzclp: Allah besbeter etsin yediği kul hakları bu dünyada ondan çıksın 15 4 Yanıtla
  • Fenerli: Emre volkan bruno selçuk bekir topuz hemen gönderilmeli kuyt ve emenikede yedeğe alınmalı 14 5 Yanıtla
  • vay: ii olmus zten fb bir cok macını katledenlerden birridir 15 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement