Fenerbahçe, Euroleague'de Finale Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Euroleague'de Finale Çıktı

Fenerbahçe, Euroleague\'de Finale Çıktı

Euroleague'deki temsilcimiz F.Bahçe, Bourges'i 59-50 yendi ve finale çıktı. Sarı-Lacivertliler, bir diğer temsilcimiz G.Saray'la final oynayacak.

11.04.2014 20:06  Güncelleme: 20:17

Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague yarı finalinde Tango Bourges Basket'i 59-50 yenerek finale yükseldi.

AVRUPA'DA TÜRK FİNALİ

Türk basketbolu adına büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Odebank ve Fenerbahçe, Pazar günü saat 16:00'da NTV Spor'dan canlı yayınlanacak final maçında Avrupa'nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE MAÇA HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında üst üste basketler kazanırken, savunmada da başarılı bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertliler ilk periyodu da 13-6 üstün tamamladı.

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADIK

İkinci çeyrekte skor üretmekte zorlanan Sarı-Lacivertliler, Tango Bourges karşısında 24-23 geriye düştü. Birsel Vardarlı'nın üçlüğü ile 26-24 yeniden öne geçen Fenerbahçe ilk yarıda bu skorla önde tamamladı.

FRANSIZLAR MAÇA DENGEYİ GETİRDİ

İkinci devreye savunma hataları ile başlayan Fenerbahçe Fransız ekibinin sayılarına engel olamadı ve 31-28 geriye düştü. Oyunda yeniden dengeyi kuran Fenerbahçe son çeyreğe 1 sayı farkla 39-38 önde gitti.

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEDİ

Son çeyrek karşılık basketlerle başlayınca iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Son 8 dakikaya 45-44 önde giren Fenerbahçe giderek farkı açmaya başlasa da oyundan kopmayan Tango Bourges, karşılık vermekte gecikmedi. Maçın son dakikaları iyi oynayan Fenerbahçe, güçlü rakibini 59-50 yenerek finalde Galatasaray Odebank'ın rakibi oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Euroleague'de Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhammed ERCAN: GALATASARAY'ım <3Gerçekten Çok Gurur verici bir olay oldu Türkiye'mde .. Hak Eden Kazansın , Yenilen Tebrik Etsin.İki Takımada başarılar Tabi Gönlüm Cimbomda. 9 3 Yanıtla
  • EFE: HAK EDEN KAZANSIN GÖNLÜM FB DEN YANA AMA KAZANAN CENTİNMENLİK OLSUN VE BUNU DA BAYANLAR YAPAR EN AZINDAN KÜFÜR OLMAZ 7 1 Yanıtla

Advertisement