Fenerbahçe İzmir'de Güldü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İzmir'de Güldü

Fenerbahçe İzmir\'de Güldü

Ziraat Türkiye Kupası erteleme maçında Altınordu’ya konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

20.01.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası erteleme maçında Altınordu'ya konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal 10 günlük Antalya kampını iyi değerlendirdiklerini ve bu maça iyi hazırlandıklarını söyledi.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemininden yakınan Kartal, "Isınmadan dönen oyuncular, sahanın çok kötü olduğunu söylediler. Kontrollü ve sakin oynamalarını söyledim. İlk yarı çok iyi oynamadık, kötü olana, sahaya adapte olmaya çalıştık. İkinci yarı iyi mücadele ettik. İyi pozisyonlar bulduk. Oyun olarak ikinci yarı yapmamız gerekenleri yaptık" dedi.

Kötü zemine rağmen galip geldiklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Kazandık ama Emre gibi oyuncumuzu kaybettik. Böylesine önemli bir şehrin stadının zeminin daha iyi olması gerekir. Taraftarlara futbolun güzelliklerini daha iyi yansıtabilirdik. Bu gibi statların bir an önce düzeltilip sporcuların sağlığının düşünülmesini istiyoruz" diye konuştu.

Emre'nin durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağını ifade eden Kartal, "Belki 2-3 hafta oynayamaz. İnşallah Karabük maçına yetişir. Emre gibi oyuncular kolay yetişmiyor. Diego'yu riske etmedik oyundan aldık" şeklinde konuştu.

Altınordu'yu Türk futbolunun gelişmekte olan en önemli kulüplerinden biri olarak tanımlayan Kartal, "Kendilerini takdir ediyoruz. Bize de bugün sahada iki genç oyuncumuzu 90 dakika oynattık. Onları da Türk Futboluna kazandırmak için şans veriyoruz" dedi.

İsmail Kartal, transfer taleplerinin olduğunu ancak 'kesin olacak' diye görüş bildirmediklerini sözlerine ekledi.

ALTINORDU CEPHESİ

Amaçlarının gruptan çıkmak olduğunu ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk maçta oynadığımız futbol, aldığımız skor moral olmuştu. Bu maçta da amacımız puan almaktı. Belki skoru 2'ye 3'e taşıyabilirdik ama olmadı. Genç bir takımız. Bu anlamda sıkıntımız oldu. İlk yarı attığımız gol moral oldu. İkinci yarı takım savunmasını iyi yapmak istiyorduk ama final paslarında iyi tercih yapamadık. Pozisyonları değerlendiremedik ve talihsiz bir gol yedik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe İzmir'de Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement