Fenerbahçe'nin "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Van'a gidenn Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların üyelik formlarını imzaladı.

23.12.2014 21:10  Güncelleme: 09:04

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında taraftarların üyelik formlarını imzaladı.

Yıldırım, Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda projenin üyelere sağlayacağı faydaları anlattı. Yıldırım, Türkiye'nin her yerinde yürütülen çalışmalarla 1 milyon üyeyi kulübe kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bir sivil toplum örgütü olduğunu ve siyaset dışındaki ülke konularında insanlara yardım etmeyi de amaçladığını belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

"Biz şimdiye kadar 40 şube açtık. Bugün bir tanesini de Van'da açtık ve üyeleri bugün yapacağız. Bizim dışımızda diğer Fenerbahçelileri de buraya getireceğiz. Tüm sporcularımızın buraya gelmesini sağlayacağız. Bizim amacımız 1 milyon üyeyi 5 yıl içerisinde tamamlamaktır. Bir günde olsun diye bir acelemiz yoktur. Yavaş yavaş, oturtarak, düzeni sağlayarak yapacağız. Sizlerden, hepinizden ricam kulübünüze sahip çıkın. Halkın takımı halk tarafından kucaklanmalıdır. Biz öyle görüyoruz ve Türkiye'deki demokrasinin en büyük örneği bu olacaktır. Çünkü öyle zaman gelecek ki 100, 200 binlerle seçim yapılacaktır."

Yıldırım, Türkiye'de şimdiye kadar hiçbir yerde böyle bir modelin olmadığını savunarak, kendilerinin gelip geçici olduklarını dile getirdi. Yıldırım,  "2-3 yıl sonra ayrılacağız. 17 yıl önce Aziz Yıldırım başkan olunca, Fenerbahçe ve diğer kulüplerde 'Zengin bir başkan, yönetim olacak ve kulübü idare edecekler' diye bir düşünce vardı. Bunlar yıkıldı ve artık Van'daki bir Fenerbahçeli bile kendisini genel kurulda seçilebiliyorsa başkan da yönetici de olabilir" ifadesini kullandı.

-Van'da Fenerbahçe Evi yapılacak

Yıldırım, proje kapsamında devam edecek çalışmalarla birlikte Van'da 15 bin metre kare alan üzerine Fenerbahçe Evi adı altında büyük bir tesis kuracaklarını anlattı.

Fenerbahçelilerin bu tesisten aileleriyle birlikte faydalanacaklarını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bu evde yüzme havuzu, tenis kortu, halı saha, çocuk oyun alanları olacak. Ayrıca binalarımız modüler sistem olacak. İstenildiği zaman istenildiği ebatlara getirilebilecek. Gerekirse arazileri artırılabilecek. Ama ilk baştaki arazileri kulüp alacak. Bölgedeki bütün amatör spor okulları bu şubelere bağlanacak ve idare edilecek. Bütün spor okullarındaki çocukların bilimsel olarak yağ, kas testleri, boyu, kilosu ve büyümeleri takip edilecek. Bu şekilde 17 bin olan çocuk sporcumuzu 50 binlere çıkaracağız. Buradan Fenerbahçe'nin alt yapısına, hatta A takımlarına sporcular yetiştireceğiz. Böyle bir proje bu ve halkın kulübüyle birleşmesidir."

Konuşması sonrasında Fenerbahçe adına Van TSO Başkanı Necdet Takva'ya adının yazılı olduğu forma hediye edilirken, Takva ise Başkan Yıldırım'a Van kilimi hediye etti.

Yıldırım, araftarların üyelik formlarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement